Moeder met 8 kinderen onthult: "Ik ben al bijna 12 jaar achter elkaar zwanger!"

Janine

01 Mei 2022

Moeder met 8 kinderen onthult: "Ik ben al bijna 12 jaar achter elkaar zwanger!"
Advertisement

Het moederschap is iets dat elke vrouw anders ervaart, er zijn er die niet kunnen wachten om hun tweede kind te baren en er zijn er die, aan de andere kant, gelukkig zijn om er een te hebben en nooit meer zwanger zouden willen worden. En dan zijn er moeders zoals "Ms Kora", een inwoonster van Las Vegas met haar prachtige gezin met 8 kinderen. Hoe deed ze dat? Simpel, bijna 12 jaar op rij zwanger worden! Dat onthult ze in een heel leuk filmpje dat ze zelf op Instagram plaatste.

via Instagram / mzkor

Advertisement
Instagram / mzkor

Instagram / mzkor

Voor deze supermoeder moet het niet gemakkelijk zijn geweest om met 8 zwangerschappen om te gaan - in werkelijkheid ging het helaas een paar keer mis - gedurende 12 lange jaren, maar de vreugde die ze vandaag heeft om haar kinderen te zien is onmiskenbaar. In de grappige video die ze op haar Instagram-account plaatste, onthult "Ms Kora" dat ze al bijna 12 jaar op rij zwanger is. Het bewijs? Haar kinderen natuurlijk: daar zijn ze, terwijl ze een voor een lachend paraderen voor de camera.

"Ms Kora" is moeder van 5 jongens en 4 meisjes, en ze kon er niet trotser op zijn. Het oudste kind is 20 jaar oud, en daarom hebben veel gebruikers de kwestie van haar leeftijd aan de orde gesteld: Kora leek iedereen te jong om een ​​kind van die leeftijd te hebben!

Instagram / mzkor

Instagram / mzkor

Om eerlijk te zijn, zijn er veel gebruikers geweest die dachten dat ze een twintiger is: "Je ziet er jonger uit dan je oudste zoon!" of zelfs "Je lijkt hun moeder niet, maar hun zus!". Toch was deze supermama zwanger van 2000 tot 2012! In de video op Instagram zie je al haar kinderen, inmiddels groot, één voor één paraderen voor de camera, alsof ze op de catwalk lopen. De 18 miljoen gebruikers die de video bekeken waren gewoon verbaasd, ook door Kora's fysieke verschijning. Waarschijnlijk, zoals de vrouw zelf in haar video's laat zien, heeft frequente fysieke training haar veel geholpen om fit te blijven en alle zwangerschappen te overwinnen.

Wat te zeggen... complimenten voor deze super mama!

Advertisement