Moeder met 8 kinderen onthult: "Ik ben al bijna 12 jaar achter elkaar zwanger!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder met 8 kinderen onthult: "Ik ben…
Verslagen door de aanstaande echtscheiding barst een vrouw in tranen uit: haar paard Ze wordt door haar religieuze ouders verstoten vanwege haar vrije keuzes: 9 jaar later vragen ze haar om hulp, maar ze weigert

Moeder met 8 kinderen onthult: "Ik ben al bijna 12 jaar achter elkaar zwanger!"

01 Mei 2022 • Door Janine
5.263
Advertisement

Het moederschap is iets dat elke vrouw anders ervaart, er zijn er die niet kunnen wachten om hun tweede kind te baren en er zijn er die, aan de andere kant, gelukkig zijn om er een te hebben en nooit meer zwanger zouden willen worden. En dan zijn er moeders zoals "Ms Kora", een inwoonster van Las Vegas met haar prachtige gezin met 8 kinderen. Hoe deed ze dat? Simpel, bijna 12 jaar op rij zwanger worden! Dat onthult ze in een heel leuk filmpje dat ze zelf op Instagram plaatste.


Voor deze supermoeder moet het niet gemakkelijk zijn geweest om met 8 zwangerschappen om te gaan - in werkelijkheid ging het helaas een paar keer mis - gedurende 12 lange jaren, maar de vreugde die ze vandaag heeft om haar kinderen te zien is onmiskenbaar. In de grappige video die ze op haar Instagram-account plaatste, onthult "Ms Kora" dat ze al bijna 12 jaar op rij zwanger is. Het bewijs? Haar kinderen natuurlijk: daar zijn ze, terwijl ze een voor een lachend paraderen voor de camera.

"Ms Kora" is moeder van 5 jongens en 4 meisjes, en ze kon er niet trotser op zijn. Het oudste kind is 20 jaar oud, en daarom hebben veel gebruikers de kwestie van haar leeftijd aan de orde gesteld: Kora leek iedereen te jong om een ​​kind van die leeftijd te hebben!

Om eerlijk te zijn, zijn er veel gebruikers geweest die dachten dat ze een twintiger is: "Je ziet er jonger uit dan je oudste zoon!" of zelfs "Je lijkt hun moeder niet, maar hun zus!". Toch was deze supermama zwanger van 2000 tot 2012! In de video op Instagram zie je al haar kinderen, inmiddels groot, één voor één paraderen voor de camera, alsof ze op de catwalk lopen. De 18 miljoen gebruikers die de video bekeken waren gewoon verbaasd, ook door Kora's fysieke verschijning. Waarschijnlijk, zoals de vrouw zelf in haar video's laat zien, heeft frequente fysieke training haar veel geholpen om fit te blijven en alle zwangerschappen te overwinnen.

Wat te zeggen... complimenten voor deze super mama!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt