Ze wisselt berichten uit met een onbekende, ze besluit hem te ontmoeten en bij de afspraak ontdekt ze dat hij haar schoonvader is - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze wisselt berichten uit met een onbekende,…
Oudere man zorgt 2 weken voor de dieren van zijn buurman: Moeder vertelt over leven met 12 kinderen:

Ze wisselt berichten uit met een onbekende, ze besluit hem te ontmoeten en bij de afspraak ontdekt ze dat hij haar schoonvader is

29 April 2022 • Door Janine
2.295
Advertisement

De laatste tijd zijn dating- en chat-applicaties erg populair om mannen en vrouwen te ontmoeten. Of het nu voor de lol is, om je soulmate te ontmoeten of voor een klein buitenechtelijk uitstapje, deze dating- en chatsites zijn aan de orde van de dag. Maar wie zou verwachten een tijdje met een vreemde te praten, contact met hem te maken, te besluiten hem te ontmoeten en dan te ontdekken dat het je schoonvader is?

Ongelooflijk, hè? Toch gebeurde het enige tijd geleden in China, waar een vrouw en een man elkaar ontmoetten om elkaar beter te leren kennen, zonder te weten dat ze al nauw contact hadden. Ze waren in feite schoonvader en schoondochter. Laten we eens kijken hoe het in detail is gegaan.

via: Metro

Het gebeurde allemaal in de provincie Heilongjiang in het noordoosten van China. Hier ontmoette de jonge 28-jarige Lili Wang, een 57-jarige man met wie ze besloot af te spreken voor een buitenechtelijk uitstapje. Jammer dat zowel Lili als Wang een verrassing wachtte. Eenmaal op de ontmoetingsplaats aangekomen, ontdekten de twee "geliefden" iets heel verontrustends en schokkends: ze waren schoondochter en schoonvader.

Je leest het goed. De twee kenden elkaar al heel goed. "We hebben veel berichten uitgewisseld en uiteindelijk besloten we elkaar te ontmoeten. - zei meneer Wang - Jammer dat, zodra we de deur openden, we allebei sprakeloos waren. Lili zag me, draaide zich om en rende meteen weg". Jammer dat de nare verrassingen daar niet eindigden.

Misschien omdat hij iets vreemds in hun dagelijks leven had waargenomen of vanwege zijn zesde zintuig, het is een feit dat Lili's echtgenoot, alsook Wang's zoon, de vrouw was gevolgd. Dus toen ze wegrende van haar date met haar schoonvader, stond ze tegenover haar man. Die, volgens wat er in de volgende minuten gebeurde, het niet goed heeft opgevat. De situatie ontaardde in feite en er brak een gevecht uit.

Het idee dat er een relatie tussen zijn vrouw en zijn vader zou kunnen zijn, maakte hem witheet en daarom explodeerde de man. De hele situatie eindigde met de schoondochter en schoonvader in het ziekenhuis en 5 dagen gevangenisstraf voor haar man als gevolg van de agressie. Een beslist uniek afspraakje dat geen van de drie zal vergeten. We hopen voor hen dat de zaken zijn opgehelderd en dat de rust is wedergekeerd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt