Ze wisselt berichten uit met een onbekende, ze besluit hem te ontmoeten en bij de afspraak ontdekt ze dat hij haar schoonvader is

Janine image
door Janine

29 April 2022

Ze wisselt berichten uit met een onbekende, ze besluit hem te ontmoeten en bij de afspraak ontdekt ze dat hij haar schoonvader is
Advertisement

De laatste tijd zijn dating- en chat-applicaties erg populair om mannen en vrouwen te ontmoeten. Of het nu voor de lol is, om je soulmate te ontmoeten of voor een klein buitenechtelijk uitstapje, deze dating- en chatsites zijn aan de orde van de dag. Maar wie zou verwachten een tijdje met een vreemde te praten, contact met hem te maken, te besluiten hem te ontmoeten en dan te ontdekken dat het je schoonvader is?

Ongelooflijk, hè? Toch gebeurde het enige tijd geleden in China, waar een vrouw en een man elkaar ontmoetten om elkaar beter te leren kennen, zonder te weten dat ze al nauw contact hadden. Ze waren in feite schoonvader en schoondochter. Laten we eens kijken hoe het in detail is gegaan.

via Metro

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Het gebeurde allemaal in de provincie Heilongjiang in het noordoosten van China. Hier ontmoette de jonge 28-jarige Lili Wang, een 57-jarige man met wie ze besloot af te spreken voor een buitenechtelijk uitstapje. Jammer dat zowel Lili als Wang een verrassing wachtte. Eenmaal op de ontmoetingsplaats aangekomen, ontdekten de twee "geliefden" iets heel verontrustends en schokkends: ze waren schoondochter en schoonvader.

Je leest het goed. De twee kenden elkaar al heel goed. "We hebben veel berichten uitgewisseld en uiteindelijk besloten we elkaar te ontmoeten. - zei meneer Wang - Jammer dat, zodra we de deur openden, we allebei sprakeloos waren. Lili zag me, draaide zich om en rende meteen weg". Jammer dat de nare verrassingen daar niet eindigden.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Misschien omdat hij iets vreemds in hun dagelijks leven had waargenomen of vanwege zijn zesde zintuig, het is een feit dat Lili's echtgenoot, alsook Wang's zoon, de vrouw was gevolgd. Dus toen ze wegrende van haar date met haar schoonvader, stond ze tegenover haar man. Die, volgens wat er in de volgende minuten gebeurde, het niet goed heeft opgevat. De situatie ontaardde in feite en er brak een gevecht uit.

Het idee dat er een relatie tussen zijn vrouw en zijn vader zou kunnen zijn, maakte hem witheet en daarom explodeerde de man. De hele situatie eindigde met de schoondochter en schoonvader in het ziekenhuis en 5 dagen gevangenisstraf voor haar man als gevolg van de agressie. Een beslist uniek afspraakje dat geen van de drie zal vergeten. We hopen voor hen dat de zaken zijn opgehelderd en dat de rust is wedergekeerd.

Advertisement