"Ik kan geen kinderen krijgen en daar lijd ik onder. Mijn schoonzus weet het, maar ze blijft me foto's van haar baby sturen" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik kan geen kinderen krijgen en daar…
Hij wordt woedend als hij erachter komt dat zijn moeder zijn zwangere vriendin op de grond heeft laten slapen Hij wordt 100 jaar en verslaat alle records met zijn 84-jarige carrière in hetzelfde bedrijf (+ VIDEO)

"Ik kan geen kinderen krijgen en daar lijd ik onder. Mijn schoonzus weet het, maar ze blijft me foto's van haar baby sturen"

02 Mei 2022 • Door Janine
12.145
Advertisement

In het leven van een stel gaat het niet altijd over rozen. Voor twee mensen die van elkaar houden en die hebben besloten hun hele leven samen door te brengen, kan het bijvoorbeeld gebeuren dat ze geen kind kunnen krijgen. Zelfs als je het met heel je hart wilt, kan het om vele redenen gebeuren dat twee mensen de conceptie niet kunnen voltooien. Tegenwoordig zijn er zoveel methoden die de natuurlijke ontwikkeling kunnen helpen, maar ze werken niet voor iedereen en voor sommigen is het misschien niet gemakkelijk om mee om te gaan.

Een trieste situatie waarin de vrouw over wie we je gaan vertellen, is terechtgekomen. Niet alleen konden zij en haar partner geen baby krijgen, maar daar kwam ook de schoonzus bij die haar elke dag foto's van haar kind stuurde, waardoor ze steeds verdrietiger werd. Reden waarom ze besloot stoom af te blazen en het verhaal op internet te vertellen.

via: Mumsnet

We weten hoe sociale netwerken onderhand ons leven zijn binnengekomen en je kunt het bijna niet laten om berichten, gedachten en foto's over je dagelijks leven te plaatsen. Veel moeders houden er bijvoorbeeld van om alles over hun kinderen openbaar te maken. Foto's, updates over de ontwikkeling, eerste stapjes, babyvoeding en ga zo maar door. Maar soms moet je oppassen dat je de gevoelens van anderen niet kwetst, zoals in dit geval is gebeurd.

De hoofdpersoon van dit verhaal vertelde op het netwerk Mumsnet de onaangename ervaring die ze had door het gedrag van haar schoonzus. Volgens wat de gebruiker schrijft, hebben zij en haar man na vele jaren, pogingen en kuren, geen kind kunnen krijgen. Het was verwoestend voor hen: "We hebben alles gedaan, maar zonder resultaat. Inmiddels hebben we de hoop verloren en probeer ik te wennen aan het idee om geen kinderen te krijgen. - zei de vrouw - Maar zien dat mijn schoonzus elke dag foto's van haar baby op internet plaatsen en haar vrolijke berichten lezen, stelt mijn geduld wel op de proef”.

Volgens haar is haar schoonzus een lief mens en is hun relatie altijd goed geweest. Maar sinds de baby arriveerde, veranderde er iets. “Ze publiceert elke dag foto's. De laatste keer schreef ze dat je alleen als je moeder wordt, de betekenis van diepe en pure liefde kunt kennen en begrijpen".

De auteur van het bericht heeft al haar ongenoegen geuit voor het lezen van dergelijke woorden en is het absoluut niet eens met haar schoonzus. Er zijn tenslotte vele facetten van liefde en iedereen heeft de mogelijkheid om ze volledig te leren kennen, zelfs als ze niet het geluk hebben gehad om ouder te worden.

Advertisement

Velen hebben gereageerd op de boodschap van deze vrouw en adviseerden haar grotendeels om even afstand te nemen van haar schoonzus. De vrouw van haar broer is zich bewust van haar onvermogen om een ​​kind te krijgen en moet hiermee rekening houden bij het verzenden van alle foto's van haar baby. Ze zou wat meer gevoeligheid moeten hebben om dergelijke uitingen te vermijden. Andere gebruikers daarentegen nodigen haar uit er niet te veel aandacht aan te schenken om het geluk van haar schoonzus niet te verpesten. Een van hen schreef: "Je moet het je broer vertellen en vragen om met zijn vrouw te praten om pijn te voorkomen."

Kortom, een situatie die niet eenvoudig is om mee om te gaan. Wie kunnen we gelijk geven: zij die geen kinderen kan krijgen en lijdt bij het zien van de foto's van haar schoonzus of deze nieuwe moeder die ondanks alles nooit zal kunnen vermijden om gelukkig te zijn met haar kind?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt