Ik weiger om de bruiloft van mijn zus bij te wonen als bruidsmeisje omdat ze met mijn ex trouwt - BekijkDezeVideo.nl
x
Ik weiger om de bruiloft van mijn zus…
Ze koopt een trouwjurk voor minder dan $10: Ze ontdekt de relatie van haar man met de oppas dankzij een foto gemaakt tijdens een vakantie

Ik weiger om de bruiloft van mijn zus bij te wonen als bruidsmeisje omdat ze met mijn ex trouwt

03 Mei 2022 • Door Janine
15.098
Advertisement

Bedriegen is een zeer laffe daad, die niemand verdient om mee te maken, maar die helaas een onvermijdelijk obstakel lijkt in bepaalde relaties. Hoe hard je ook je best doet, sommige individuen lijken niet in staat om hun partner trouw te zijn, wat veel pijn en frustratie veroorzaakt bij de ander die zich plotseling leeg en waardeloos voelt. Misschien ook de anonieme vrouw die op Reddit haar verhaal deed: haar (inmiddels ex-)vriend bedroog haar met een andere vrouw. Het zou een gewoon en banaal verhaal lijken, zoals zoveel andere verhalen over verraad, ware het niet dat haar vriend haar bedroog met haar zus. Een paar maanden later besloten de twee te trouwen en raad eens wie er als bruidsmeisje werd gevraagd?

via: Reddit

De hoofdpersoon van dit verhaal legde uit dat ze altijd een goede relatie heeft gehad met haar vier jaar oudere zus: "Ik (24 jaar oud) en mijn zus Lexi (28 jaar oud) waren heel hecht en ik kan wel zeggen dat ze praktisch mijn beste vriendin was. Maar zo'n 7 of 8 maanden geleden kwam ik erachter dat mijn vriend Jonah me met haar bedroog. En nu trouwen ze in augustus." Een vriendschap tussen zussen werd vernietigd nadat de vriend van het meisje verliefd werd op Lexi, de oudere zus, en zelfs zo ver ging haar te vragen om met hem te trouwen.

Natuurlijk was de 24-jarige hoofdpersoon na dergelijk nieuws boos op haar zus. De twee hebben elkaar niet meer gesproken sinds het verhaal van het bedrog aan de oppervlakte kwam, behalve dat Lexi haar had gevraagd om de bruiloft bij te wonen als bruidsmeisje. Een grap toch zeker? Nee, het is echt gebeurd.

Lexi belde haar zus en vertelde haar niet alleen dat ze haar als bruidsmeisje wilde, maar dat ze al een perfecte jurk voor haar had gekocht. "Ik vertelde haar dat alleen omdat ze een jurk voor me had gekocht, dat niet betekende dat ik naar haar bruiloft moest gaan," legde de zus uit, "ze begon te huilen en vertelde me dat ik onredelijk was en nog steeds wrok tegen haar koesterde. Ik probeerde haar te zeggen dat het me speet, maar ze luisterde niet naar me en hing op. Ik voelde me er slecht over". De zaak verbeterde niet toen de jonge vrouw bij haar ouders kwam eten en voor het grootste deel van de maaltijd bleef haar moeder herhalen hoe gelukkig Lexi en Jonah waren en hoe Lexi het verdiende om gelukkig te zijn. Lexi had hen verteld over het telefoontje dat ze met haar had en dat ze weigerde de bruiloft bij te wonen. In plaats van begripvol te zijn, beschuldigden haar ouders haar er ook van egoïstisch en ongevoelig te zijn jegens haar zus.

“Ze is misschien gelukkig, maar ik ga niet naar de bruiloft van mijn vreemdgaande ex-vriend om hem te zien trouwen met mijn zus", antwoordde de jonge vrouw tegen haar vader en moeder, terwijl ze het verhaal bleef vertellen: "Ze keken naar me alsof ik ze een klap had gegeven. Mijn vader stond op en zei: "Je bent egoïstisch en je komt naar die bruiloft of je kunt meteen vertrekken, zonder nog terug te komen.”

Het is duidelijk dat de situatie niet gemakkelijk is voor haar, omdat ze zich niet alleen verraden voelde door de persoon die ze had liefgehad, maar ook door haar ouders en haar zus. Veel Reddit-gebruikers schreven haar de bittere waarheid: "Ga weg van je familieleden, ze zijn giftig." Welk advies zou jij haar geven?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt