Meisje wacht elke week op de vuilnisman om hem te begroeten: hij beantwoordt, lacht naar haar en wordt haar "held" - BekijkDezeVideo.nl
x
Meisje wacht elke week op de vuilnisman…
Een vriendelijke stewardess kwam tussenbeide om de zoon van een passagier te kalmeren die een driftbui had Serveerster ziet middelbare scholieren alleen het restaurant binnenkomen en vreest het ergste: ze tonen zich heel beleefd

Meisje wacht elke week op de vuilnisman om hem te begroeten: hij beantwoordt, lacht naar haar en wordt haar "held"

09 Mei 2022 • Door Janine
4.837
Advertisement

Wat is datgene wat kinderen het beste kunnen? Ons verbazen! Ongetwijfeld is het een gave die de kleintjes hebben, dat ze onverwachts handelen en ons verrassen, bijna altijd op een positieve manier. De kleine hoofdpersoon van dit verhaal ontkent deze overtuiging niet, integendeel, het is de pure bevestiging en het beeld ervan.

Dit kleine meisje met een klein gebaar slaagde erin de harten van vreugde te vullen van iedereen die haar heeft leren kennen. Toen ze nog maar 2 jaar oud was, had het kind een gewoonte die elke donderdagochtend plaatsvond: ze ging naar het raam van het huis, wachtte op de vrachtwagen waarmee het afval werd opgehaald en begroette de chauffeur die het bestuurde. Een klein gebaar dat echter altijd vol gevoelens en emoties is geweest voor het kind en voor de man. Laten we samen het verhaal ontdekken.

De moeder van Brooklyn zei dat haar dochter elke donderdagochtend voor het raam staat te ​​wachten tot de vuilniswagen voorbij rijdt. Waarom? Gewoon om gedag te zeggen tegen haar "held".

Dat klopt, uiteindelijk heeft ieder van ons als kind zijn held gekozen en gehad. Iedereen en om welke reden dan ook kan er een worden, in dit geval heeft de kleine Brooklyn een heel gewoon persoon gekozen die haar echter een grote glimlach en een oprechte groet wist te schenken.

"Mijn hart vult zich met vreugde als ik mijn dochter zie glimlachen. - zei de moeder - Als die man de vrachtwagen voor het huis passeert, toetert hij en begroet haar met een grote glimlach, ze is blij en ik weet dat ze dat de hele dag zal doen”. Deze gewoonte ging ongeveer een jaar door, en zich ontwikkelde op de verjaardag van Brooklyn die, vanwege een grap van het lot, op donderdag viel.

Wat is een betere gelegenheid om het meisje een cadeau te geven en de man te ontmoeten op wie ze elke week wachtte? Welnu, toen de vuilnisman langskwam, stond het kleine meisje niet bij het raam, maar ze wachtte op hem op straat met haar moeder en een cupcake om aan hem aan te bieden. "Ik wenkte hem om te stoppen en dichter bij ons te komen. - zei de vrouw - Hij aarzelde niet en kwam eraan”.

Advertisement

Zo kwam de moeder van het kind erachter dat de vuilnisman Delvar Dopson heette en dat hij, net als haar dochter, elke donderdagochtend niet kon wachten om haar te begroeten. De man had geen kinderen, maar hij zorgde voor kinderen en daarom was hij blij te weten dat hij met een minimaal gebaar de kleine Brooklyn gelukkig kon maken. Hun "verhaal" eindigde die dag niet en de familie van Brooklyn heeft een goede relatie opgebouwd met Delvar.

"Na de eerste ontmoeting - bekende de vrouw - terwijl we op weg waren naar de kleuterschool, keek mijn dochter me aan en vertelde me dat ze gelukkig was. En dat was te danken aan die goede man". In de komende maanden bewees Devlar nog aardiger en goediger te zijn door vele geschenken aan het kleine meisje te geven. Een vriendschap die geen rekening hield met leeftijd en die steeds sterker en dieper is geworden.

Get ready to smile... :) For those of you that remember the story from early this year about our Public Works employee,...

Pubblicato da City of Bloomington, Illinois su Venerdì 7 ottobre 2016

"Bedankt voor de vreugde die je elke donderdagochtend aan Brooklyn geeft. Het betekent zoveel voor ons. Bedankt, Delvar, voor je vriendelijkheid!" - met deze woorden bedankte de moeder uit Brooklyn publiekelijk de man die zo aardig was geweest voor haar dochter.

Veel mensen waardeerden en becommentarieerden het gebaar en misschien laten ze zich wel inspireren door Delvar en beginnen ze ook met acties zoals die van hem. In principe is het waar: in het leven hoef je geen enorme acties te ondernemen om geluk te schenken, vaak zijn een glimlach en een groet genoeg om iemands leven te verbeteren.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt