Jonge vrouw beschuldigd van een relatie met een 40 jaar oudere man, alleen uit eigenbelang - BekijkDezeVideo.nl
x
Jonge vrouw beschuldigd van een relatie…
Kind moest zich scheiden van zijn hond omdat zijn vader hem mishandelde: na 2 jaar blijft hij hem brieven sturen

Jonge vrouw beschuldigd van een relatie met een 40 jaar oudere man, alleen uit eigenbelang

04 Mei 2022 • Door Janine
2.658
Advertisement

Hoe vaak hebben we niet gehoord dat liefde geen leeftijd kent? Of het nu de leeftijd van het individu of het verschil in jaren tussen de partners is, liefde weet altijd verder te gaan en dit obstakel te overwinnen. Maar niet iedereen is het eens met het idee van relaties tussen mensen die een zeer verschillende leeftijd van elkaar hebben en dit soort band wordt niet altijd gewaardeerd. Soms kun je zelfs denken dat er een specifieke interesse is, misschien geld, of de wens om “op te vallen” of een ander niet beter geïdentificeerd doel dat niets met liefde te maken heeft.

Ondanks alles, echter, als de twee mensen in kwestie gelukkig en zeker van hun liefde zijn, zullen ze verder gaan dan enige negatieve kritiek, precies zoals is gebeurd met het paar waar we je over gaan vertellen waar zij 23 en hij 63 is.


Willow Sias en David Simonin ontmoetten elkaar op Tinder en, zo blijkt uit hun verhalen, het was liefde op het eerste gezicht. Niet vrijgesteld van kritiek en aanvallen, heeft het paar, en zij in het bijzonder, besloten om publiekelijk op het web te reageren op al degenen die zich tegen hen hebben gekeerd.

Willow Sias is een jong model uit South Carolina die enige tijd geleden de man van haar dromen ontmoette en besloot te praten over haar magische relatie in een video op Tik Tok.

Zoals ze zelf zegt: "Ik werd binnen een uur verliefd op David. We hadden meteen een klik en het was te gek. We zijn als twee spiegels die reflecteren, maar uiteindelijk samenkomen. - vervolgde het meisje - We hebben het goed samen, zo goed dat we soms weinig anders doen dan lachen en plezier hebben. Er is een fantastische synergie tussen ons".

Het model heeft al relaties gehad met mannen die ouder waren dan zij, maar niemand heeft haar de liefde en positieve gevoelens van David gegeven. Hij weet haar speciaal te laten voelen, knuffelt haar, geeft haar stabiliteit en geborgenheid als geen ander. Een unieke en prachtige liefde die de twee willen voortzetten zonder na te denken over de kritiek die van het web komt. Het is voldoende voor hen om van elkaar te houden en te weten dat hun dierbaren niet tegen hun relatie zijn, maar dat ze er blij mee zijn.

Jammer dat velen niet overtuigd zijn van deze zo grote liefde, maar slechte gedachten hebben. Misschien ook door de kostbare geschenken die David aan zijn jonge vriendin geeft, lijkt het bijna vanzelfsprekend om te denken dat er een materiële interesse is die haar ertoe brengt om de relatie voort te zetten, maar dit is niet het geval. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat de mens een negatieve aanleg vertoont en geneigd is te twijfelen aan de goede trouw van mensen en hen negatief te beschouwen, ook als hij daar geen reden voor heeft.

Hoe dan ook, en wat de reden ook is waarom twee mensen besluiten om een ​​deel van hun leven of het helemaal samen door te brengen zonder rekening te houden met het leeftijdsverschil, het moet de buitenstaanders niets kunnen schelen. Daarin ligt immers de vrijheid van het individu, en het is juist dat deze in elke situatie wordt gerespecteerd.

Tags: VrouwenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt