Hij geeft zijn vriendin een ring ter waarde van zo'n £1.300, maar voor haar is het een teleurstelling: "hij is klein en goedkoop" - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij geeft zijn vriendin een ring ter…
In een tweedehands keukenkastje vindt hij een envelop met €150.000: hij geeft alles terug aan de eigenaar

Hij geeft zijn vriendin een ring ter waarde van zo'n £1.300, maar voor haar is het een teleurstelling: "hij is klein en goedkoop"

05 Mei 2022 • Door Janine
1.743
Advertisement

Naar welk moment in het leven kijken veel vrouwen uit? Er zijn er velen, dat is waar, maar onder deze vinden we zeker dat van het aanzoek om te trouwen. Dat moment waarop de tijd lijkt stil te staan ​​en waarin alleen hij en zij bestaan. Op het moment dat de man op zijn knieën gaat, haalt hij een fluwelen doosje uit zijn zak, opent deze en toont een prachtige diamant als cadeau voor zijn geliefde en een symbool van immense liefde voor haar. Ben je aan het dagdromen of herbeleef je een moment in je leven?

Wat je antwoord ook is, zo'n scène lijkt bijna uit een romantische film te komen, maar sommige stellen hebben het ook in de realiteit meegemaakt. Voor de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, was het gedeeltelijk zo, omdat ze een grote teleurstelling ervaarde. Laten we samen kijken wat haar is overkomen.

via: Medium

Deze vrouw plaatste een bericht op de website van Mumsnet waarin ze vertelt over de ervaring die ze met haar vriend had, waardoor ze gemengde gevoelens kreeg. De auteur van het bericht schreef dat haar partner een verrassing voor haar had georganiseerd en haar een prachtige verlovingsring had gegeven. Althans, ze dacht dat het mooi zou zijn, maar dat was voordat ze het doosje waarin het zat opendeed.

"Toen hij me het geschenk aanbood, was ik sprakeloos. - zei de vrouw - Het was een solitaire in wit goud, een adembenemend geschenk, maar niet voor mij. Het eerste wat ik dacht en zei toen ik de doos opende, was dat het te klein was. Ik vond hem niet mooi. De ring zelf was niet lelijk, maar ik vond hem niet mooi. Ik hield niet van de kleur van het goud, ik hield niet van de diamant, ik hield er niet van zoals het was ingezet. Simpel gezegd: ik wilde een andere ring."

Volgens wat de vrouw meldde, werd haar oprechtheid niet beloond. De vriend was namelijk zo teleurgesteld door haar reactie dat hij er met enkele collega's over heeft gepraat. Een van hen had hem gezegd haar te verlaten omdat ze niet geschikt voor hem was. Immers, volgens hem neemt een vrouw die alleen maar denkt aan de grootte van de ring en de kosten ervan zonder na te denken over wat het symboliseert, de relatie niet al te serieus.

Maar onze hoofdpersoon zei precies het tegenovergestelde. Voor haar was het een te belangrijk object dat ze op elk moment van de dag zou dragen, hoe zou ze dat kunnen doen als ze niet 100% tevreden was. "Ik had het graag samen gekozen. Het is iets dat ik elke dag zal dragen en ik wil dat het speciaal en perfect is."

Advertisement

Op zoek naar advies vond de auteur van het bericht vooral kritiek. Veel mensen antwoordden dat ze niet te veel aandacht had moeten besteden aan de grootte van de ring maar aan de betekenis ervan. "Het lijkt er bijna op dat je er meer in geïnteresseerd bent om ermee te pronken en niet om wat het werkelijk vertegenwoordigt, namelijk je sentimentele band", schreef een gebruiker. Er zijn echter ook mensen die haar teleurstelling gedeeltelijk begrepen en niet helemaal uithaalden naar de vrouw.

Wat denk jij? Hoe zou jij je in haar plaats hebben gedragen?

Tags: WTFVrouwenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt