Gescheiden vrouw legt zichzelf strengere regels op bij het zoeken naar een nieuwe partner

Janine image
door Janine

18 Mei 2023

Gescheiden vrouw legt zichzelf strengere regels op bij het zoeken naar een nieuwe partner
Advertisement

Alle vrouwen die op zoek zijn naar een voldoening gevende relatie hebben het recht en de plicht om alleen mannen te kiezen die aan hun normen voldoen en daarom is het goed om duidelijke en reële verwachtingen te hebben over wat je wilt en wat je verdient van een partner.

Het gaat er niet om veeleisend of arrogant te zijn, maar om je bewust te zijn van wat je wilt om een ​​gezonde relatie te hebben, dus wees nooit bang om je voorkeuren kenbaar te maken. Maar zijn er grenzen aan dit principe? Dat is wat veel mensen zich hebben afgevraagd bij het lezen van het verhaal van deze vrouw.

via Milenio

Advertisement

Een jonge influencer kreeg onlangs de aandacht van internet nadat ze haar hoge financiële normen voor het kiezen van een partner had onthuld in een bericht met de titel "De waarde die je aan jezelf hecht". De vrouw zei dat ze met mensen heeft gesproken die "in paniek raken" als ze horen dat ze nooit zou daten met een man die geen geld, een goede persoonlijke hygiëne of cultureel erfgoed heeft.

Ze voegde eraan toe dat ze nooit zou daten met iemand die bij zijn ouders of met een groep huisgenoten woont, en dat ze nooit een tweede date zou toestaan ​​met een man die de rekeningen deelt. Volgens haar kunnen deze normen worden toegepast op elk type relatie, van informeel tot serieus.

Advertisement

Verder benadrukte de vrouw dat ze geen enkele uitnodiging zou accepteren die niet aan haar normen voldeed: "Een keer nodigde een man me uit voor een etentje in zijn appartement. Ik heb hem geblokkeerd. Als ik met iemand uit moet, wil ik naar dure plaatsen waar ik al met mijn vrienden naartoe ga”, merkte ze op.

Ze onthulde echter ook dat ze vijf jaar getrouwd was en sprak over de luxe en financiële vrijheid die ze in die tijd genoot. Ze verduidelijkte dat ze altijd haar eigen geld had verdiend. Dat wat ze uitgaf, was echter wat haar ex-man haar graag gaf om haar te “verwennen”. Haar uitspraken hebben voor veel controverse gezorgd, maar de vrouw verdedigde zichzelf tegen de kritiek door te zeggen dat haar normen gerespecteerd moeten worden en dat ze er geen probleem mee heeft om diegenen te blokkeren die een negatieve mening over haar keuze willen uiten.

Wat vind jij ervan?

Advertisement