x
Serveerster ziet middelbare scholieren…
Meisje wacht elke week op de vuilnisman om hem te begroeten: hij beantwoordt, lacht naar haar en wordt haar 7-jarig meisje drinkt te veel uit haar beker voor de eerste communie en de pastoor probeert haar tegen te houden (+ VIDEO)

Serveerster ziet middelbare scholieren alleen het restaurant binnenkomen en vreest het ergste: ze tonen zich heel beleefd

09 Mei 2022 • Door Janine
3.020
Advertisement

Je moet een boek nooit beoordelen op zijn kaft - hoe vaak heb je dit gezegde niet gehoord? Neem nooit de schijn als referentiepunt om de waarde van de inhoud van iets te bepalen. Helaas lijkt het echter bijna onvermijdelijk om een ​​reeks vooroordelen te hebben over de meest uiteenlopende dingen. De ervaring zou ons misschien kunnen leren om van deze onaangename vooroordelen af ​​te komen en enig vertrouwen in ons te herstellen. Dit is wat er gebeurde met Nicole Marie, een serveerster die zeven kinderen van de eerste klas middelbare school moest bedienen die in het restaurant aankwamen om samen te eten, zonder toezicht van een volwassene. Nicole was echter aangenaam verrast door hun gedrag en moest haar eerdere gedachten herzien.


Today my faith in future generations was restored!! I had 7, 6th grade boys come in while I was working and they wanted...

Pubblicato da Nicole Marie su Venerdì 10 gennaio 2020

Nicole had, zoals zoveel serveersters, een lange dag op het werk en het laatste wat ze nodig had, was een stel hongerige, onbeleefde kinderen. Toen de vrouw, die daar al 10 jaar werkte en enige ervaring had opgedaan met het beoordelen van haar klanten, die zeven kinderen het restaurant zag binnenkomen, was ze meteen bang om onaangename gesprekken te moeten voeren met minderjarige en onbeleefde klanten. Gelukkig was haar intuïtie verkeerd. Op dat moment waren het haar vooroordelen die voor haar spraken.

De kinderen gingen aan tafel zitten en wachtten geduldig tot ze bediend werden. Bij het bestellen vroegen ze om hun favoriete gerechten en voegden daar steeds "alsjeblieft" en "dank je wel” aan toe: Nicole was behoorlijk onder de indruk over hun opvoeding! In haar gedachten had het stereotype van onbeleefde en onrustige kinderen de overhand gekregen, en daarom was ze aangenaam verrast door de kalmte van deze kinderen uit de eerste klas van de middelbare school.

 

Tijdens het bestellen moest een van de jongens zijn mobiele telefoon beantwoorden en een vriend van hem vroeg of hij alsjeblieft kon opstaan, omdat het buitengewoon onbeleefd van hem was om aan tafel te telefoneren. Toen Nicole hun bestellingen had gebracht, at iedereen rustig en zonder lawaai te maken. Blijkbaar moet iemand anders in het restaurant het voorbeeldige gedrag van die jonge mensen hebben opgemerkt, zozeer zelfs dat hij aanbood de rekening voor hen te betalen. Op dat punt boden de jongens Nicole een grotere fooi aan. Ten slotte stapelden ze hun borden op elkaar en verzamelden alle resten zodat Nicole sneller kon opruimen.

"Zelfs volwassenen (waaronder ikzelf) laten de tafel zelden zo schoon achter!" zei Nicole, steeds meer verbaasd over de opvoeding van deze kinderen. Aan het einde van haar dienst is de serveerster definitief van gedachten veranderd over de "nieuwe generatie", omdat die kleine groep jongens op de een of andere manier haar vertrouwen in de mensheid heeft hersteld.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt