De routine van een moeder met 9 kinderen: "Ik geef ze thuis les en elke week koop ik tientallen koekjes, sappen en ontbijtgranen"

Janine

06 Mei 2022

De routine van een moeder met 9 kinderen:
Advertisement

Ouder zijn is helemaal niet gemakkelijk, vooral omdat je het dagelijks leven meestal met de grootste verantwoordelijkheid moet organiseren: de zorg voor je kinderen. Een veeleisende taak waar mama en papa bijna al hun energie in steken. Jamerrill Stewart, een Amerikaanse moeder, heeft niet één maar negen kinderen om voor te zorgen, allemaal van verschillende leeftijden. Het is een uitdaging vanuit verschillende gezichtspunten en het is geen toeval dat het een referentiepunt is geworden voor veel andere moeders die het einde van de dag niet lijken te halen. Hoe kan Jamerrill, die fulltime voor haar kinderen zorgt, alles doen, zelfs haar kinderen opvoeden met "thuisonderwijs", en toch tijd vinden om interessante inhoud op Instagram te plaatsen? Laten we het samen bekijken.

via Instagram / jamerrillstewart

Advertisement

Jamerrill Stewart lijkt een hardwerkende moeder die al haar energie en trucs probeert te delen om een ​​efficiënte fulltime moeder te zijn met andere gebruikers. Ze heeft 9 kinderen, dus ze weet wat het betekent om haar dagen te verdelen tussen boodschappen doen, het huis schoonmaken, thuis voor de opvoeding van de kinderen zorgen, ervoor zorgen dat iedereen gewassen is, enz... kortom, de 24 uur gaan snel voorbij en dit alles kan erg vermoeiend zijn! Een van de meest curieuze aspecten, waarover gebruikers uitleg wilden hebben van Jamerrill, betreft de schoolopleiding die zij zelf aan haar kinderen geeft. In Amerika is de praktijk van home schooling niet zo zeldzaam, terwijl in andere landen thuisonderwijs pas begon met het uitbreken van de Covid-19-pandemie.

Jamerrill beantwoordde vragen over thuisonderwijs met een video: "Voor mijn gezin hangt het af van de dagen. Dit is ons 17e jaar thuisonderwijs, dus ik heb veel geleerd en heb enige ervaring met manieren en flexibiliteit. Er zijn dagen dat we om 10:00 uur 's ochtends beginnen en dat werkt heel goed voor ons. We hebben meerdere huisdieren in huis en we hebben veel huishoudelijk werk”. Het is duidelijk dat niet alle dagen hetzelfde zijn en er onverwachte gebeurtenissen om de hoek zijn ​​als je met zoveel kinderen te maken hebt, maar Jamerrill weet het al 17 jaar vol te houden: "Als we 's ochtends dingen te doen hebben, beginnen we in de middag te studeren. En dankzij de vrijheid en flexibiliteit die we hebben, kunnen we ook dagen hebben waarop we bijvoorbeeld niet voor 13:00 of 14:00 of zelfs 15:00 beginnen, maar kunnen we doorgaan tot de middag en zelfs 's avonds wat school doen... dat is prima".

Een ander groot probleem waarover haar volgers vragen blijven stellen, is dat van de boodschappen: wat koopt Jamerrill voor haar grote gezin?

Advertisement

De video's van haar enorme hoeveelheid boodschappen laten weinig ruimte voor de verbeelding: het begint met ongeveer 80 zakken koekjes in snackformaat, die in totaal $2 kosten, - "Ze zullen snel op zijn", merkte de vrouw ironisch op. Daarna zijn er nog acht enorme flessen vruchtensappen, waarvan er twee slechts genoeg zijn voor een paar dagen. Deze flessen worden echter toegevoegd aan acht andere grote flessen appelsap en nog eens 45 Tropicana. Iets anders dat ze veel in voorraad heeft, zijn ontbijtgranen, waaronder een enorme voorraad voedzame repen. En dit is natuurlijk maar een "klein" deel van haar wekelijkse boodschappen. Voor meer informatie, kun je haar avonturen op haar Instagram-kanaal volgen.

Complimenten voor deze moeder die zich volledig inzet voor haar gezin!

Advertisement