x
Deze 6-jarige jongen nam contact op…
Ze onthult onbedoeld aan haar toekomstige schoonzus dat haar broer al 4 kinderen heeft: hij wordt woedend Ze bekritiseren haar omdat ze op 57-jarige leeftijd

Deze 6-jarige jongen nam contact op met de politie omdat hij zich eenzaam voelde en gezelschap wilde

16 Mei 2022 • Door Janine
3.827
Advertisement

Mensen nemen normaal gesproken contact op met de politie als ze hulp nodig hebben, als ze zich in moeilijke situaties bevinden die ze niet zelf op kunnen lossen, maar zeker niet om om gezelschap te vragen. Maar soms gaan de dingen anders. We gaan je een zeer emotioneel verhaal vertellen waarin de hoofdpersoon alleen contact opnam met de politie omdat hij zich alleen voelde. Je leest het goed.

Deze jongen belde het enige nummer dat hij kende en belde de politie. Laten we eens kijken hoe het ging en hoe de volwassene zich in dit geval gedroeg.


#GoodNews Here’s Officer Joe White & his new friend who called 911 without his mom knowing. Officer White arrived on...

Pubblicato da City of Tallahassee Police Department su Martedì 7 maggio 2019

Tijdens een dienst zoals vele anderen kreeg Joe White, een politieagent van het departement Tallahassee, een telefoontje van een 6-jarige jongen. Geen noodgeval voor de politieagent, maar alleen het verzoek om gezelschap van een eenzaam kind. Zoals White zelf zei, waren de enige woorden van de kleine jongen dat hij zich erg eenzaam voelde en contact had opgenomen met het enige nummer dat hij kende.

Meestal, wanneer er zonder reden contact wordt opgenomen met de politie, wordt de actie bestraft met een boete en als een overtreding beschouwd. Dit was in dit geval niet het geval. Deels omdat de gesprekspartner een kind was, deels omdat agent White van de gelegenheid gebruik maakte om de kleine een mooie les te leren.

De man legde hem uit dat het nummer dat hij had gebeld alleen werd gebruikt in noodgevallen en niet om om gezelschap te vragen. Geen verwijt dus voor hem, maar alleen het excuus om hem iets te leren dat hem zijn hele leven van nut zou zijn. Terwijl dit gebeurde, liet de officier de jongen in de politieauto zitten met zijn knuffeldier en zette de sirenes aan.

Een echt ontroerend moment, ook als je bedenkt dat de jongen de agent vroeg om vrienden te worden en hij het uiteraard accepteerde. De dag die slecht begon voor het kind was volledig veranderd: hij had een vriend gevonden, zette de sirenes aan in een echte politieauto en leerde een heel belangrijke les.

Advertisement

Hetzelfde geldt voor Agent White die, in plaats van slecht te reageren op het nutteloze telefoontje omdat er niets ernstigs was gebeurd, toch besloot om naar hem toe te gaan en wat tijd met hem door te brengen. Een mooi en ontroerend gebaar dat door de politie op hun officiële kanalen bekend werd gemaakt en dat het hele web ontroerde.

Complimenten aan deze agent voor zijn keuze en voor het feit dat hij ons nogmaals duidelijk heeft gemaakt dat er geen grote gebaren nodig zijn om een ​​persoon gelukkig te maken. Soms zijn een glimlach, een woord, een knuffel en een beetje gezelschap voldoende om iemands dag te veranderen.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt