"Ik ben dol op augurken en heb mijn dochter vernoemd naar mijn favoriete snack" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik ben dol op augurken en heb mijn…
Hij sluipt het huis van vreemden binnen, vindt een grasmaaier en start hem: man wordt gezocht omdat hij het gras gemaaid heeft Ze kiest namen voor de kinderen van anderen en weet voor elke opdracht tot $30.000 te verdienen

"Ik ben dol op augurken en heb mijn dochter vernoemd naar mijn favoriete snack"

12 Mei 2022 • Door Janine
1.280
Advertisement

Op basis waarvan geef je de voorkeur aan de ene of de andere naam aan je kind bij de geboorte? De naamkeuze is niet altijd even gemakkelijk. Misschien omdat er veel opties zijn, omdat we bang zijn om een ​​fout te maken en de baby een naam te geven die hij niet mooi zal vinden of die sociale problemen zal veroorzaken. Soms gebeurt het dat hoe ingewikkelder ze zijn, hoe meer de kinderen worden blootgesteld aan het onbegrip van anderen, maar veel ouders laten zich niet door dergelijke angst leiden en gaan hun eigen weg.

Wat zeker is, is dat niemand de vrijheid kan tegenspreken die elke ouder heeft bij het kiezen van de naam voor zijn baby en de moeder waar we je over gaan vertellen is daar het bewijs van. Deze vrouw kwam met een heel origineel idee en noemde haar kleine meisje naar haar favoriete snack: augurken. Laten we eens kijken.


Chantel Schnider is een kersverse moeder die erg beroemd is geworden op internet vanwege de bijzondere keuze die ze heeft gemaakt met betrekking tot de naam van haar dochtertje. Meestal, wanneer dit moment arriveert, zijn er ouders die heel duidelijke ideeën hebben en anderen die nog twijfelen.

Dan vragen ze advies aan familie en vrienden, laten zich inspireren door films, favoriete tv-series, naamboeken waarin allerlei opties te vinden zijn. Maar er zijn ook mensen die besluiten zich te laten leiden door iets totaal onverwachts, zoals hun favoriete snack.

Nee, we maken geen grapje, want TikToker Chantel heeft deze redenering gevolgd en onthult het in een video op social media. Onnodig te zeggen dat de beslissing van de vrouw zo'n ophef veroorzaakte dat ze meer dan 10 miljoen views kreeg. Een enorm aantal als je bedenkt dat het kiezen van een naam voor een kind een veel voorkomend gebaar is.

In het bijschrift bij de video lezen we: "Ik zal mezelf haten om haar naam, maar ik zal haar... Pickle noemen".

Op de beelden is de vrouw te zien die in alle rust geniet van ingemaakte augurken uit een pot. Zal dat het eten zijn waar ze van houdt? Ja dat is het. Technisch gezien verwijst de naam Pickle naar de hele familie van augurken, maar we kunnen met een goed percentage van de waarschijnlijkheid zeggen dat de vrouw voornamelijk "augurken" bedoelt.

Advertisement

De opmerkingen van gebruikers waren niet de beste. Velen hebben hun ontevreden geuit omdat een soortgelijke naam het meisje zou kunnen blootstellen aan pesterijen. "Wees niet verbaasd als ze in tranen thuiskomt van school" - zegt iemand, en ook “Ze zal niet kunnen wachten om oud genoeg te zijn om het te veranderen. Waarom deed je dat?" - "Het is een mooie naam voor een dier, maar niet voor een kind. Ik zou het hoogstens als bijnaam hebben gebruikt."

Hoewel de meesten in die geest hebben gereageerd, zijn er ook sommigen die hebben opgemerkt dat het een schattige en lieve naam is.

Wat vind je van deze keuze? Ken je iemand die zijn kind net zo’n originele naam heeft gegeven?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt