Voor een sollicitatiegesprek geeft een meisje het 5e huwelijk van haar moeder op: de vrouw is woedend - BekijkDezeVideo.nl
x
Voor een sollicitatiegesprek geeft een…
Hij laat haar de verlovingsring kiezen, maar geeft die dan aan een ander: “hij had 7 relaties tegelijk Ze vindt de kleren van haar oma die ze tijdens haar huwelijksreis heeft gebruikt in 1952 perfect bewaard in een koffer

Voor een sollicitatiegesprek geeft een meisje het 5e huwelijk van haar moeder op: de vrouw is woedend

25 Mei 2022 • Door Janine
1.957
Advertisement

Omgaan met de scheiding van je ouders is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel factoren die van invloed zijn op het al dan niet accepteren van deze gebeurtenis: leeftijd van de kinderen, redenen, overeenstemming of onenigheid van de ouders. Kortom, het is niet eenvoudig, maar zoals met alles, heelt de tijd alle wonden. Zo gaan de maanden en jaren voorbij en elk van de twee ouders kan, als hij een nieuwe zielsverwant kan vinden, besluiten te trouwen. In dergelijke gevallen kunnen kinderen het al dan niet eens zijn met de keuze van hun moeder of vader, maar ze kunnen hen zeker niet dwingen van gedachten te veranderen en zullen het moeten accepteren.

De hoofdpersoon van dit verhaal is een dochter die moest kiezen of ze naar een belangrijk sollicitatiegesprek zou gaan of naar het huwelijk van haar moeder met haar nieuwe partner wilde gaan. Het meisje gaf de voorkeur aan de eerste keus, niet alleen uit noodzaak, maar ook omdat haar moeder binnen een paar jaar al in haar 5e huwelijk zat. Laten we kijken wat ze verteld heeft.

via: Reddit

Deze 26-jarige vrouw, die maandenlang op zoek was naar een baan, vond eindelijk een kans voor een sollicitatiegesprek toen haar moeder haar uitnodigde voor haar “zoveelste” bruiloft. Waarom zoveelste? Om het simpele feit dat de vrouw sinds de geboorte van haar dochter en na het beëindigen van de relatie met haar vader al 4 keer was hertrouwd.

"In de loop van mijn leven heeft mijn moeder meer dan 50 verschillende relaties gehad. - schrijft de auteur van de post - Toen ik klein was, gaf het me veel angst. Ik zag altijd verschillende mannen in huis en voelde me niet veilig. Ik was pas 4 jaar toen mijn vader het huis verliet en ze met andere mannen begon te daten zonder al te veel voor me te zorgen. Nu, na 4 huwelijken en evenveel echtscheidingen, beweert ze dat ze de juiste en definitieve persoon heeft gevonden. En raad eens… ze wil ook met deze man trouwen en heeft me ervoor uitgenodigd".

Helaas - of gelukkig - had onze hoofdrolspeelster diezelfde dag een belangrijk sollicitatiegesprek gepland. De vraag was: zou ze een kans op een baan of het 5e huwelijk van haar moeder opgeven?

"Ik dacht dat het veel beter zou zijn om naar het sollicitatiegesprek te gaan en niet naar de bruiloft. - schreef het meisje op Reddit - Bovendien was ik ervan overtuigd dat het haar niets kon schelen en dat ze zich niet beledigd zou voelen door mijn afwezigheid, maar dat was niet zo. Zij en de rest van de familie werden boos. Ze belden me allemaal om me te vertellen dat ik ongelijk had en dat ik een geweldig feest zou missen.”

Gelukkig gebruikte het meisje echter haar gezond verstand en ondanks de teleurstelling van haar moeder gaf ze de kans waar ze al zo lang naar op zoek was niet op. De beloning hiervoor was juist het krijgen van de baan. "Nu heb ik een baan, een salaris en kan ik zelf mijn appartement huren. Ik heb nergens spijt van." - concludeerde de auteur.

Advertisement

Ook volgens de gebruikers die haar verhaal lazen en erop reageerden, was haar gedrag helemaal niet onjuist. Ze had iets veel belangrijkers te doen voor zichzelf en haar leven dan weer een bruiloft van haar moeder bij te wonen. Ook de vrouw had dit moeten begrijpen, haar dochter moeten begrijpen en alles moeten laten gaan zonder haar wrok voort te zetten.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt