x
45-jarige moeder kleedt zich als haar…
Moeder geeft voorrang aan het paar in plaats van aan de kinderen: Hij is op weg om het meisje te ontmoeten met wie hij al maanden aan het chatten is, maar ze onthult hem:

45-jarige moeder kleedt zich als haar 17-jarige dochter en iedereen denkt dat ze een tweeling zijn

24 Mei 2022 • Door Janine
5.186
Advertisement

Hoeveel meisjes zouden echt blij zijn om "een moeder als vriendin" te hebben met wie ze alles kunnen delen, zelfs kleding? Waarschijnlijk zal de meerderheid van de tieners altijd hun ruimte en privacy willen behouden, maar Tatiana Fleming-Smith, een jonge 17-jarige TikToker, vindt het geweldig dat ze een 45-jarige moeder heeft die dezelfde kleren draagt als zij. De twee definieerden zichzelf als “tweeling” nadat ze op video hadden laten zien dat ze hetzelfde soort outfit droegen.

Als je ze vlak naast elkaar ziet, zouden de twee bijna kunnen worden aangezien voor een tweeling, - vind je niet?


Pandora Fleming-Smith, een 45-jarige vrouw en Tatiana's moeder, is niet van plan te pronken met een serieuzere en "geknoopte" look, alleen omdat ze al lang volwassen is en ook is bevallen. Aan de andere kant, wie zei dat men met het verstrijken van de jaren zich noodzakelijkerwijs serieuzer moet kleden? Iedereen zou zich vrij moeten voelen om te dragen waarin hij of zij zich vrij voelt om zichzelf te uiten en Pandora heeft dat gedaan, ook door online gebruikers te laten zien dat je nooit te "oud" bent om een ​​spijkerbroek en een sportieve tanktop te dragen.

Dankzij deze video is hun populariteit op het web letterlijk geëxplodeerd: "We zijn dezelfde persoon, maar met verschillende karakters", zegt Tatiana trots. Pandora, de moeder, vervolgde: "Als ik zeg hoe oud ik ben, zijn mensen altijd geschokt. Het mooie van het hebben van een 17-jarige dochter is dat het me in contact houdt met wat nu trendy is. Zij inspireert mij, niet andersom."

Maar hoe blijft Pandora zo "jong”, behalve haar kleding? Haar "geheim" lijkt heel simpel: constant bewegen, met of zonder gewichten, gezond eten en heel veel water drinken!

Advertisement

Doe jij iets speciaals om jong te blijven? En wat vind je van de kleding die een ouder wordend persoon zou moeten dragen? Schrijf ons je mening in de reacties!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt