Haar man is te perfect en ze vindt dat verstikkend: "We maken nooit ruzie, ik vraag de ​​echtscheiding aan!”

Janine

03 Juni 2022

Haar man is te perfect en ze vindt dat verstikkend: "We maken nooit ruzie, ik vraag de ​​echtscheiding aan!”
Advertisement

Kan een huwelijk zo perfect zijn dat het praktisch onaangenaam is voor een van de twee echtgenoten? Eerlijk gezegd geloofden we niet dat iemand een positief antwoord op deze vraag kon geven, aangezien een gelukkig huwelijk met je partner de droom van velen is, maar een vrouw besloot om de ​​scheiding aan te vragen omdat zij en haar man "nooit ruzie maakten”. Het uitblijven van ruzie en het feit dat de man perfect is en altijd erg vriendelijk in hun huwelijk, heeft de vrouw zo rusteloos gemaakt dat ze zelfs om de scheidingspapieren vroeg. Wie had dat ooit gedacht...

via Oddity Central

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Hoevelen van jullie dromen van een perfecte, liefdevolle en oprechte echtgenoot, die aan al je verzoeken zal voldoen? De vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal had dit allemaal tot haar beschikking, maar ze besloot vrijwillig te ontsnappen aan deze "helse" en "verstikkende" situatie. Dit bizarre verhaal speelde zich af in de Verenigde Arabische Emiraten, waar een vrouw de echtscheiding aanvroeg bij de shariarechtbank in Fujairah omdat haar man duidelijk te veel van haar houdt. De grote liefde van de man verstikt haar elke dag meer en meer en alsof dat nog niet genoeg is, heeft het paar nooit ruzie gehad om welke reden dan ook.

In de rechtszaal waren de rechters verbaasd toen ze de redenen voor de echtscheiding begrepen en dat de man van zijn kant niets verkeerd had gedaan. Maar dit buitensporige verlangen om zijn vrouw te plezieren, altijd aardig te zijn en haar zelfs te helpen met het huishouden, lijkt de vrouw te hebben geërgerd om de drastische keuze van echtscheiding te overwegen. Nu heeft de man zijn vrouw geadviseerd het echtscheidingsverzoek in te trekken en hopen de rechters op een verzoening tussen de twee, alvorens onomkeerbaar tot nietigverklaring van het huwelijk over te gaan.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Nooit ruzie maken met je partner is niet bepaald een goede indicator voor de gezondheid van de relatie, waardoor mensen vaak de neiging hebben om een botsing koste wat kost te vermijden en af ​​te wijzen, hun emoties te verliezen en op deze manier het risico te lopen tot onjuiste communicatie te komen. Aan de andere kant zijn er ook koppels die hun behoeften op dezelfde manier weten te uiten of die elkaar hoe dan ook accepteren; het zijn deze stellen die "nooit ruzie maken".

Wat vind je van dit verhaal? Welke relatie heb jij met je partner?

Advertisement