Vader, miljonair, benoemt jongste dochter tot executeur testamentair en zij neemt wraak op opportunistische familieleden - BekijkDezeVideo.nl
x
Vader, miljonair, benoemt jongste dochter…
Hij is op weg om het meisje te ontmoeten met wie hij al maanden aan het chatten is, maar ze onthult hem: Meisje verft haar haren in de kleuren van de regenboog voor $300 en haar vader vraagt ​​haar als straf de huur te betalen

Vader, miljonair, benoemt jongste dochter tot executeur testamentair en zij neemt wraak op opportunistische familieleden

24 Mei 2022 • Door Janine
1.790
Advertisement

Als het gaat om geld en een grote familie-erfenis, beginnen vrienden en familieleden die elkaar nooit eerder hebben ontmoet of, erger nog, zich onaangenaam hebben gedragen, van zich te laten horen. Een gebruiker op Reddit vertelde het verhaal van haar verschrikkelijke familie, in de nasleep van de dood van haar zeer rijke vader. Het meisje vertelde het verhaal door te zeggen dat ze de meeste contacten had met haar vader, haar broer en de huidige weduwe van haar vader, zijn laatste vrouw; met alle anderen, ooms, tantes, neven, nichten en anderen, stond hij niet op goede voet. De grootste verrassing was dat de overleden vader zijn jongste dochter had aangesteld als executeur-testamentair, ofwel de vertrouwenspersoon van de erflater, die zijn testament vertegenwoordigt. Dit was het moment van de grootste wraak op de hele familie.


Als je te maken hebt gehad met familieleden die jarenlang niet van zich hebben laten horen en die dan, alleen in bepaalde omstandigheden, de telefoon hebben gepakt om je te bellen, in de hoop een gunst of wat geld te krijgen, dan kun je je voorstellen hoeveel voldoening het kan geven als je "wraak” kunt nemen op hen. De Reddit-gebruiker "ThatsDrAardvarkToYou" zei dat ze ontdekte dat zij de executeur-testamentair was, als jongste dochter van de overledene, en zo het heft in eigen handen kon nemen om "wraak te nemen" op al die ooms, tantes, neven en nichten die in de maanden na het verlies van haar vader probeerden geld van haar te krijgen. De vrouw wees erop dat haar vader erg rijk was, maar dat hij geen goed mens was, en dat er verschillende drama's in de familie waren geweest waar zij zich verre van had gehouden, - en misschien is dat precies waarom de rijke vader haar deze belangrijke taak gaf.

Het was niet gemakkelijk om alle bezittingen van haar vader te kennen, maar met de hulp van professionals is de vrouw erin geslaagd. Alle familieleden belden haar, schreven haar of voegden haar toe op Facebook om plotseling geïnteresseerd te raken in haar gezondheid en haar leven, verlangend om een ​​deel van het fortuin te krijgen, maar hun hoop vervloog al snel. Dit is hoe de vrouw besloot te handelen: alles verkopen. Geld verzamelen uit de verkoop van eigendommen, auto's, fietsen, aandelen, investeringen, etc. De vrouw hield een auto voor zichzelf, een auto en een fiets voor haar broer. "De beste vriend van mijn vader, een luxe autodealer, kreeg mijn nummer van iemand en klaagde dat ik de auto's niet via hem had verkocht", zei de vrouw om te laten begrijpen door wat voor soort mensen ze omringd was.

Advertisement

"Ik bleef alles wat ik kon in geld veranderen, ik verkocht zelfs wat kunst en spullen die hij had, zoals mijn recht was (en het is ook heel gewoon om te doen als strategie, zo werd mij verteld). Niet alle huizen en spullen heb ik verkocht, maar ik heb een totaalbedrag dat ik moet verdelen tussen de gezinsleden. Dit is voor mij het leukste gedeelte."

De weduwe van haar vader krijgt ongeveer een derde van de nalatenschap omdat ze, in tegenstelling tot anderen, een goed mens is, die als schoonmaakster in een hotel is blijven werken en daar altijd trots op is geweest, ondanks dat ze getrouwd was met een rijke man. "Mijn broer krijgt ongeveer 25%, wat eerlijk gezegd meer is dan mijn vader hem zou geven, omdat ze niet op goede voet stonden. Hij weet het nog niet en zei eigenlijk dat hij met de auto en de fiets al tevreden was, zolang hij maar uit het familiedrama wist te blijven". Nadat ze de verdienstelijke mensen had geregeld, ging ze verder met familieleden:

Een tante die heel gemeen bleek te zijn, kreeg $10.000, een schamel bedrag van het totale fortuin, maar nog steeds genoeg om er niet over te klagen, plus een donatie van $5.000 aan anonieme alcoholisten; de vrouwonvriendelijke oom kreeg $10.000 plus een donatie aan een vrouwenopvang, in zijn naam, voor nog eens $5.000; een tweede oom die uit de buurt bleef van de hele familiekwestie werd beloond met een hoger bedrag, met een extra nul.

De neven en nichten ontvangen een bedrag van $5.000, plus $1.000 voor elk kind dat ze onder hun hoede hebben, plus een donatie aan een goed doel. Het meest voldoening gevende voor de vrouw was het volledig uitsluiten van de erfenis van de dochter van de weduwe van haar vader, een zeer opportunistisch en onbeschoft persoon, die nooit door haar vader was geadopteerd of wettelijk erkend als geadopteerde dochter. Simpel gezegd, die vrouw was niet haar zus en ze was niet wettelijk de dochter van haar vader: ze was als een vreemde.

"Het overgebleven geld? Nou, ik hou natuurlijk wat voor mezelf, maar ik ga het meeste van wat er over is doneren. Een deel ervan is ook een milde wraak tegen mijn vader, omdat hij liever zijn geld had verbrand, in plaats van wat te doneren aan mensen in nood!" verklaarde de vrouw tot slot.

Tags: AbsurdFamilie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt