Er is een slang verborgen, maar waar is hij? De optische illusie die het web in de war heeft gebracht

Janine image
door Janine

01 Juni 2022

Er is een slang verborgen, maar waar is hij? De optische illusie die het web in de war heeft gebracht
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: schijn kan bedriegen en soms nemen we dingen voor wat ze niet zijn of zien we iets niet dat er wel is, recht voor onze ogen. Een beetje zoals wat er gebeurde met de vele gebruikers die de foto tegenkwamen die we je gaan laten zien, een afbeelding die alleen rotsen, bladeren, twijgen en wat andere elementen van de natuur lijkt af te beelden. Maar weten we zeker dat de auteur zo'n eenvoudige foto wilde maken? Misschien was het zijn bedoeling om iets anders te vereeuwigen. Een object misschien, of een dier?

De tweede hypothese is veel aannemelijker, gezien de locatie, jammer dat zelfs het meest oplettende oog ernstige problemen heeft gehad met het identificeren van het onderwerp van de foto. Klaar om jezelf te testen? Daar gaan we.

via Instagram/marks_reptiles

Instagram/marks_reptiles

Instagram/marks_reptiles

De afbeelding, gemaakt en gepost op Instagram door Mark's Reptiles, ging het web rond en heeft veel gebruikers in moeilijkheden gebracht. De foto, schijnbaar onschuldig en eenvoudig, verbergt in werkelijkheid iets dat zelfs een beetje angst zou moeten opwekken. Perfect gecamoufleerd tussen bladeren en twijgen ligt een koperkopslang. Een reptielsoort die de veiligheid van ons mensen niet in gevaar brengt, maar door zijn beet wel erg vervelend kan zijn.

Heb je iets gezien op deze eerste foto? Als het antwoord nee is, maak je geen zorgen, in de volgende afbeelding hebben we onze lieve kleine slangenvriend in het groen omcirkeld en staan ​​​​we op het punt om het aan je te laten zien.

Opgelet: wil je wat langer de tijd nemen om hem te zoeken, dan raden we je aan om even te stoppen met lezen.

Advertisement
Instagram/marks_reptiles

Instagram/marks_reptiles

En daar zit hij, opgekruld tussen de rotsen en verstopt voor vervelende passerende indringers. Gevonden?

Mocht de uitkomst nog steeds negatief zijn, dan dagen we je uit om het nader te bekijken. Het reptiel is er, dat verzekeren we je, alleen is hij heel goed in verstoppen. Veel gebruikers hebben op de foto gereageerd met woorden van berusting en overgave: "Ik geef het op, waar is ‘ie?”; "Ik heb er 15 minuten naar gezocht, maar ik kan het niet vinden"; "Ligt 'ie in de rechter benedenhoek?" - kortom, veel twijfels en nederlagen van de "spelers" die zichzelf op de proef stelden. Er zijn er ook die het hebben weten te vinden: "Ik heb de foto op verschillende punten uitvergroot en uiteindelijk heb ik hem gevonden. Het kostte me maar 5 minuten".

En jij? In de volgende afbeelding laten we je de oplossing zien. Als je er genoeg van hebt en je wilt het absoluut zien, ga dan nog even door, als koppigheid je gave is, wacht dan nog even.

Instagram/marks_reptiles

Instagram/marks_reptiles

Verrassing! Hoewel hij zich heel goed camoufleert, zie je in deze laatste vergroting de slang opgekruld om zichzelf heen en verlangend naar vrede en rust.

Een mooie uitdaging die het web in de war heeft gebracht en die de nieuwsgierigheid van velen heeft gewekt.

Vond je dit spelletje leuk? Heb je de oplossing gevonden of niet? Schrijf het ons in de reacties.

Advertisement