Moeder vraagt ​​om de rekening in een restaurant, maar ontdekt dat een onbekende voor haar heeft betaald - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder vraagt ​​om de rekening in…
Onbeleefde klant beledigt een gezin aan een andere tafel: serveerster stuurt hem weg Dakloze tiener steelt een portemonnee in een bar: de eigenaar biedt hem zijn hulp aan in plaats van de politie te bellen

Moeder vraagt ​​om de rekening in een restaurant, maar ontdekt dat een onbekende voor haar heeft betaald

16 Juni 2022 • Door Janine
6.027
Advertisement

Soms kan een gewone dag iets speciaals worden om altijd met een glimlach op je gezicht te onthouden. Nyesha Wingate weet hier iets van, een Afro-Amerikaanse vrouw die op Facebook vertelde over haar ontroerende moment, toen ze op een dag als elke andere een onbekende ontmoette in een restaurant.

Nyesha was met haar zoon gaan eten bij Cracker Barrell. Toen ze klaar waren met eten, vroeg de vrouw om de rekening. Buiten haar medeweten, had deze moeder de aandacht getrokken van een onbekende. Nyesha verwachtte ongetwijfeld dat de ober de rekening op tafel zou leggen en haar de tijd zou geven om het geld te pakken. Maar dat deed hij niet: de ober scheurde de rekening recht onder haar ogen door en legde uit dat hij al betaald was.


Meteen daarna zag Nyesha een blanke man met grijzend haar hun tafel naderen. Ze had geen idee wie hij was. "Ik was vanmorgen gezegend toen de ober van Cracker Barrell mijn rekening verscheurde en zei: “Het is al betaald!" Toen kwam deze geweldige man naar me toe", legde de vrouw uit in haar Facebook-bericht en vertelde dat de onbekende tranen in zijn ogen had.

"Hij vertelde me: "We moeten deze spanningen in Amerika overwinnen en ik heb gezocht naar manieren om ze in de praktijk te brengen!" Ik gaf hem mijn grootste knuffel en bedankte hem! Hoe kunnen we iemand haten die geschapen is door een perfecte en liefdevolle God? Ik heb meer zegeningen ontvangen van zijn aanwezigheid en zijn gesprek dan van de betaalde maaltijd! Bedankt Al! Moge God Amerika zegenen met meer mensen zoals jij!”, concludeerde Nyesha.

I was blessed this morning as the waiter at Cracker Barrell came a ripped up my check and said, "This has been paid for!...

Pubblicato da Daily Pet Stuff su Domenica 29 maggio 2022

De post verzamelde duizenden shares en enkele reacties. Sommige gebruikers die het ontroerende verhaal lazen, gaven toe dat ze erdoor geïnspireerd waren en soortgelijke vriendelijke daden wilden herhalen, terwijl anderen zeiden dat het verhaal hen hoop gaf in de mensheid ondanks de verhalen en incidenten van haat. Het verhaal van Wingate is een van de vele gevallen waarin mensen liefde en vriendelijkheid jegens anderen tonen, ongeacht schijnbare raciale barrières.

Het verhaal gaat terug tot 2016, net in de periode waarin de spanningen bijzonder hoog waren binnen zwarte gemeenschappen in de Verenigde Staten. Vermoedelijk daarom zocht Al een manier om zijn solidariteit met zwarte mensen te uiten door te proberen steun te betuigen aan de Black Lives Matter-beweging.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt