Moe van constante teleurstellingen in de liefde, heeft deze vrouw ervoor gekozen om met zichzelf te trouwen

Janine image
door Janine

07 Maart 2023

Moe van constante teleurstellingen in de liefde, heeft deze vrouw ervoor gekozen om met zichzelf te trouwen
Advertisement

Het huwelijk is de romantische droom van veel mensen: de maximale uiting van liefde waarbij je besluit de rest van je leven samen met je partner door te brengen, je gevoelens en je beloften te uiten in het bijzijn van vrienden en familie. Om zo'n stap te zetten, moet je natuurlijk de juiste persoon naast je hebben, of in ieder geval degene waarvan je denkt dat hij je zielsverwant is.

Er zijn echter mensen die - ontmoedigd door de vele teleurstellingen in de liefde - hebben besloten om "het zelf te doen" door te trouwen... met zichzelf. Dit is het geval van Sofía Maure, een jonge vrouw met de Argentijnse nationaliteit die heeft besloten "zichzelf eeuwige liefde te beloven" en deelde de ervaring op sociale media.

via Semana

Advertisement
Twitter - @sofimaure07

Twitter - @sofimaure07

Moe van teleurstellingen in de liefde en single zijn om dezelfde reden, heeft Sofía besloten te "trouwen" om een ​​grote daad van zelfrespect te tonen. De jonge vrouw liet zich op Twitter zien in een prachtige trouwjurk met plooien en een wijde halslijn, compleet met sluier: "Vandaag is een belangrijk moment in mijn leven. Ik heb een trouwjurk gekocht en ik heb een bruidstaart gemaakt om te trouwen", schreef ze in het bijschrift van haar foto's.

Er kwamen onmiddellijk reacties van haar fans, en velen van hen “boden" zichzelf aan als bruidegom. Als reactie liet de mooie Sofía een foto van de bruidstaart zien en dat wekte nog meer nieuwsgierigheid bij haar volgers.

Advertisement
Twitter - @sofimaure07

Twitter - @sofimaure07

Het lijkt er echter op dat de liefde voor zichzelf niet lang duurde, want slechts 24 uur na haar "huwelijk" postte ze een update waarin ze al een scheiding overwoog: "Op een dag zal ik trouwen en kan ik mezelf waarschijnlijk niet meer uitstaan. Ik overweeg een scheiding", merkte ze op. Deze zin leidde tot verdere ironie onder de fans die het spelletje meespeelden.

De post suggereert dat haar initiatief slechts een provocatie was, maar steeds meer mensen - vooral vrouwen - kiezen voor een “sologamisch” huwelijk, oftewel de mogelijkheid om met zichzelf te trouwen. In de meeste gevallen doen degenen die besluiten zo'n stap te zetten, dit op een "therapeutische" manier om zichzelf en hun dierbaren te laten zien hoe belangrijk het is om altijd voor zichzelf te zorgen en je nooit voor iemand op te geven.

Wat vind jij van deze trend?

Advertisement