Wanhopige vader knipt het lange haar van zijn 7-jarige dochter die weigerde het te kammen: “Heb ik er verkeerd aan gedaan?” - BekijkDezeVideo.nl
x
Wanhopige vader knipt het lange haar…
Na drie miskramen wordt ze zwanger terwijl ze al zwanger is en bevalt van een tweeling Haar zoon wil zijn speelgoed niet delen met 6 kinderen die hij niet kent en zijn moeder verdedigt hem: “Hij mag nee zeggen

Wanhopige vader knipt het lange haar van zijn 7-jarige dochter die weigerde het te kammen: “Heb ik er verkeerd aan gedaan?”

04 Juni 2022 • Door Janine
5.502
Advertisement

Het is bekend dat degenen die gewend zijn lang haar te dragen, zeer vijandig staan ​​tegenover een knipbeurt, vooral wanneer de kapper de neiging heeft om te veel vrijheid te nemen en er te veel centimeters af te knippen. Dan zijn er mensen die het niet erg vinden, aangezien hun haar snel weer groeit, en die liever voor een drastische knipbeurt kiezen. En dan zijn er meisjes met lang haar, die eruit willen zien als prinsessen, en die het woord "kapper" niet eens willen horen. Een man schreef op Reddit dat zijn 7-jarige dochter haar haar nooit kamde, ondanks dat haar lange haar tot over haar schouders hing, en elke ochtend kregen de twee ruzie omdat het meisje haar lange haar niet verzorgde. Na herhaalde waarschuwingen koos de vader voor een drastische oplossing.

via: Reddit

Kun je op 7-jarige leeftijd al verantwoordelijk zijn voor je eigen hygiëne? In zekere zin wel, en de vader die de hoofdpersoon van dit verhaal is, legde zijn kleine meisje keer op keer uit hoe ze haar lange haar moest kammen. Het dragen van lang haar vraagt meer verzorging dan wanneer je kort haar hebt: je moet het elke dag goed borstelen om te voorkomen dat het in de knoop raakt, en je moet het ook regelmatig wassen. Deze vader wilde gewoon dat zijn dochtertje er een gewoonte van zou maken om haar haar te borstelen en er elke ochtend geen ruzie over te maken. Als het meisje geen enkele verantwoordelijkheid zou nemen, zou haar vader haar haar hebben afgeknipt: hij had haar meerdere keren gewaarschuwd en herhaaldelijk gezegd dat hij het serieus zou hebben gedaan. Hoewel ze gescheiden waren, stemde ook de moeder van het meisje in met de dreigementen van haar ex-man: als ze geen verantwoordelijkheid zou nemen, zou ze worden "gestraft" met een knipbeurt.

Haar vader droeg zijn haar ook lang en had haar meerdere keren laten zien hoe je het goed moest borstelen om het netjes te houden, maar elke ochtend was het hetzelfde verhaal: een constante worsteling en huilbuien.

"Vanmorgen, na de zoveelste ruzie, heb ik het gedaan", schreef de vader, "ik knipte haar haar ongeveer 2,5 cm onder haar schouders. Ze was er kapot van. Ze bleef nog een uur huilen toen ik haar meenam naar het huis van mijn ouders om bij hen te zijn terwijl ik naar mijn werk ging. Mijn moeder en mijn zus werden allebei boos op me. Mijn moeder zei dat ik mijn dochter zou verpesten als ik geen ouderschapslessen zou nemen en dat het knippen van haar haar absoluut niet nodig was."

De man stelde zichzelf ter discussie en vroeg Reddit-gebruikers om een ​​externe mening: had hij overdreven? Was zijn dochter nog te jong om zulke lessen te leren? Had hij haar nog meer waarschuwingen moeten geven voordat hij haar haar echt af zou knippen? Veel gebruikers kozen zijn kant en beweerden dat het meisje zo'n "les" nodig had. Wat zou jij hebben gedaan in plaats van deze vader?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt