x
Oma vindt $36.000 verstopt in de kussens…
5-jarig kind gaat niet naar het feestje van een vriendje: twee dagen later krijgen de ouders een “boete” $315.000 voor degene die met zijn 26-jarige dochter trouwt: een aanbod van een miljardairsvader

Oma vindt $36.000 verstopt in de kussens van een tweedehands bank: ze geeft alles terug aan de eigenaar (+ VIDEO)

07 Juni 2022 • Door Janine
10.090
Advertisement

Als je kleingeld of biljetten vindt in jassen of broeken die minstens een jaar niet zijn gedragen, ben je altijd blijer dan normaal. Het algemene gevoel is dat we op het juiste moment een kleine "schat" hebben gevonden die een tijdje verstopt was. Misschien heb je bijvoorbeeld munten gevonden tussen de kussens van de bank en dacht je "hoe zijn ze daar terechtgekomen". Welnu, Vicky Umodu vond veel meer dan een paar cent in de tweedehands bank die ze kreeg nadat ze er online om had gevraagd. Vicky had wat meubels nodig om het interieur van haar huis aan te vullen, maar ze had nooit verwacht om maar liefst $36.000 in de kussens van de gebruikte bank te vinden, die een familie haar net had gegeven!

via: abc7

Vicky Umodu, een vriendelijke oma uit Colton, Californië (VS), had een bank en ander meubilair nodig om haar nieuwe huis in te richten. Heel vaak wenden we ons in deze gevallen tot sites waar het mogelijk is om tweedehands meubelen gratis of tegen zeer voordelige prijzen te verkrijgen. En dat is precies wat Vicky deed, die een interessant aanbod vond van een familie die van veel dingen af ​​wilde, waaronder een bank. De vrouw nam onmiddellijk contact op met de verkopers om meer te weten te komen: het lijkt erop dat de familie na het overlijden van een familielid het huis leeg maakte en de meeste meubels weggaf.

De oude vrouw zei: "Ik begon te surfen en zag wat gratis items, dus ik klikte erop... ze waren van deze familie die een paar banken en de hele slaapkamer wilde weggeven. Vicky zei dat de twee banken en de stoel geweldig zouden staan in haar nieuwe huis: "Ik ben net verhuisd en ik heb niets in huis. Ik was zo blij toen we deze dingen namen en ze naar mij gebracht werden."

Eenmaal thuis begon Vicky de bank van dichterbij te bekijken: ze opende de hoes van de kussens en vond een aantal mysterieuze voorwerpen waarvan ze op het eerste gezicht dacht dat ze dekentjes waren voor de winter. In werkelijkheid waren het enveloppen met... bankbiljetten!

Vicky kon haar ogen niet geloven: duizenden dollars waren verborgen in die bank - $36.000 om precies te zijn. De vrouw begon tegen haar zoon te schreeuwen dat hij meteen moest komen, want het was echt geld. Vicky dacht er natuurlijk geen moment aan om dat bedrag voor zichzelf te houden en het eerste wat ze deed was contact opnemen met de familie die haar die bank had gegeven. De familie in kwestie waardeerde haar gebaar enorm en onthulde haar dat ze nog meer geld in het huis verborgen hadden gevonden - een paar honderd dollar - zonder de reden te weten. Ze wisten niet waarom de eigenaar van die bank al dat geld daar verstopte, maar ze waren blij Vicky's telefoontje te krijgen. Om haar te bedanken kochten ze een nieuwe koelkast voor haar en lieten ze $2.200 achter als "beloning" voor het teruggeven van het geld.

Advertisement

Vicky verwachtte niets terug, ze wist gewoon dat dit het juiste was om te doen: "God is goed voor mij en mijn kinderen geweest, ze zijn allemaal in goede gezondheid, ik heb drie prachtige kleinkinderen, dus wat zou ik nog meer willen vragen aan de Heer?".

En jij, zou jij het geld hebben teruggegeven als je in dezelfde situatie had gezeten als Vicky?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt