Stel kan geen kinderen krijgen en adopteert twee meisjes: 2 weken later ontdekt ze dat ze zwanger is van een tweeling - BekijkDezeVideo.nl
x
Stel kan geen kinderen krijgen en adopteert…
Ze pronkt met haar online gekochte trouwjurk van 36 euro: niemand wist hoe goedkoop het was Een vader en zijn dochter nodigen een hongerige dakloze man uit om met hen aan tafel te eten

Stel kan geen kinderen krijgen en adopteert twee meisjes: 2 weken later ontdekt ze dat ze zwanger is van een tweeling

05 Juni 2022 • Door Janine
32.287
Advertisement

Veel mensen hebben de wens om ouders te worden. Er zijn mensen die hier snel in slagen en degenen die, ondanks talloze pogingen, deze intentie moeten opgeven en zich moeten neerleggen bij het idee ze niet te hebben. Gelukkig is er ook voor vergelijkbare gevallen een oplossing: adoptie.

Dit is precies wat Calena en Bj Durel dachten nadat ze zich realiseerden dat het onmogelijk was om op een natuurlijke manier een baby te krijgen. Het echtpaar had altijd gedroomd van een groot gezin en hadden al meerdere keren de mogelijkheid geopperd om kinderen te adopteren. Toen het idee werkelijkheid werd, gebeurde er echter iets totaal onverwachts; laten we kijken wat precies.

via: Apost

We are so blessed! Happy Easter!

Pubblicato da Calena Durel su Domenica 4 aprile 2021

Calena en Bj, die altijd al dol waren op kinderen, probeerden al een tijd een kind te krijgen, maar er waren verschillende vruchtbaarheidsproblemen, waardoor het paar begon na te denken over adoptie. Bij toeval ontmoette het echtpaar uit Cincinnati, in de Verenigde Staten, de twee zusjes Aubree en Mariah en kreeg meteen een band met hen. Omdat ze alle 4 meteen met elkaar konden opschieten, vroegen Calena en Bj enige tijd later om hun voogdij en vervolgens om adoptie.

We can’t wait to meet our sweet baby boy, Beckham Jude Durel in October!! He will have the best big sisters and big brother in the world! We are so blessed! #durelpartyof7 💖💖💖💙💙

Pubblicato da Calena Durel su Domenica 11 aprile 2021

"Het was pas een paar weken geleden dat officieel was meegedeeld dat we Aubree en Mariah konden adopteren, toen ik vreemde kwalen begon te krijgen - zei Calena in een interview - ik dacht dat het stress was, we gingen tenslotte heen en weer voor de praktijken van adoptie en het was niet makkelijk om alles onder controle te houden, maar toen ontdekte ik dat dat niet de reden was”. In feite was het niet de inspanning vanwege de vele dingen die de vrouw moest doen die de vrouw kwetsbaar maakte, maar iets veel belangrijkers en wonderbaarlijks: ze was zwanger. Zij en haar man BJ waren erin geslaagd en stonden op het punt om een ​​tweeling te krijgen, precies toen ze groen licht kregen voor de adoptie van de zusjes.

Prachtig nieuws voor deze mama en papa, als je erover nadenkt: ze zouden ouders worden van 4 kinderen en dit alles vervulde hen met geluk. "We hebben lang op dat moment gewacht en het was het mooiste dat we tot nu toe hebben meegemaakt - bekende ze - Plots werd waar we altijd van hadden gedroomd werkelijkheid. Het was niet gemakkelijk, maar er had ons niets beters kunnen overkomen”.

Advertisement

My whole world!! ♥️ Happy Easter!

Pubblicato da Calena Durel su Domenica 17 aprile 2022

Een verhaal met een gelukkig einde waaraan na verloop van tijd ook nog eens goed nieuws werd toegevoegd: de familie Durel kreeg het vijfde kind en het gezin werd dus groter.

We wensen hen een goed leven en veel vreugde om samen te beleven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt