Dit kind bood een politieman ontbijt aan: "Als ik groot ben, wil ik jou zijn, bedankt voor wat je doet" - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit kind bood een politieman ontbijt…
Influencer toont haar Ze slaagde erin om op 84-jarige leeftijd af te studeren, nadat ze gedwongen was te stoppen met haar studie:

Dit kind bood een politieman ontbijt aan: "Als ik groot ben, wil ik jou zijn, bedankt voor wat je doet"

06 Juni 2022 • Door Janine
3.109
Advertisement

Elk kind, of het nu een jongen of een meisje is, heeft een droom. Er zijn er die zich voorstellen dat ze later piloot zullen worden, die fantaseren dat ze danseres worden, of een belangrijke ontdekking doen, misschien in de voetsporen treden van een ouder, kortom allemaal projecties en fantasieën die al dan niet werkelijkheid worden volgens de ambities van elk individueel kind.

Voor de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, was alles veel eenvoudiger en zijn wens was om mensen te helpen. Maar laten we uitleggen wie hij is en hoe hij zijn ambitie uitdrukte.


THIS Made our Day! Let's see how far we can share Noah's GOOD DEED! At Denny's this morning, young Noah asked his mom...

Pubblicato da LakelandPD su Giovedì 27 aprile 2017

Dit is Noah, een 9-jarige jongen die in het restaurant was waar zijn moeder werkte toen hij een heel speciaal gebaar maakte. Terwijl hij tijd doorbracht bij Denny's in Lakeland, in Florida, kwam de jongen een politieagent, Eddie Benitez, tegen die daar aan het ontbijten was.

Een groot bewonderaar van mannen in uniform en met de droom om zelf politieagent te worden, deed Noah een heel speciaal verzoek aan zijn moeder. Mevrouw Amanda zei dat haar zoon haar had gevraagd het geld dat hij voor zijn verjaardag had gekregen te gebruiken om de agent een ontbijt aan te bieden. De jongen wilde hulde brengen en de man bedanken voor het werk dat hij elke dag voor de gemeenschap deed en dat kleine gebaar was de beste manier om dat te doen. Toen hij eenmaal betaald had, schreef Noah een bericht voor Benitez op het bonnetje dat hem zou worden gegeven: "Als ik later groot ben, wil ik zijn zoals jij. Bedankt voor je werk".

Ontroerende woorden die een onmiddellijke reactie uitlokten bij de agent. De man liep naar de kleine bewonderaar toe, schudde hem de hand en vroeg hem samen op de foto te gaan. Een foto die onder andere werd gedeeld op de pagina van de plaatselijke politie. In de post zijn dankwoorden te lezen tegenover het jongetje dat ieders hart had geraakt. "Noah, jouw steun betekent veel voor de vele vrouwen en mannen die uniformen dragen en dit werk doen, daarom, dank je wel.”

Agent Benitez zei dat hij erg ontroerd was en becommentarieerde het met de volgende woorden: "Ik ben blij te weten dat er mensen zijn zoals de kleine Noah, mensen voor wie het de moeite waard is om elke ochtend op te staan, een uniform te dragen en het huis te verlaten om naar het werk te gaan. Ik wil dit blijven doen en een voorbeeld zijn voor veel kinderen zoals hij."

Dit soort episodes zorgen altijd voor veel vreugde en geven ons weer hoop op een mooiere wereld vol jonge mensen die iets willen doen, beschikbaar zijn en anderen een handje willen helpen.

Goed gedaan Noah!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt