Haar aanstaande man wil niet dat ze $2000 uitgeeft aan een trouwjurk en geeft hem stiekem terug: "Huur er maar een" - BekijkDezeVideo.nl
x
Haar aanstaande man wil niet dat ze…
Ze ontdekt het verraad van haar vriend nadat ze zijn duim heeft herkend op de online foto van een ander meisje Deze vrouw gaf 10.000 dollar uit om een ​​baby te krijgen:

Haar aanstaande man wil niet dat ze $2000 uitgeeft aan een trouwjurk en geeft hem stiekem terug: "Huur er maar een"

09 Juni 2022 • Door Janine
5.257
Advertisement

Veel vrouwen hebben een heel specifiek idee van hoe hun huwelijk eruit zal zien, omdat het een moment is waar ze van hebben gedroomd sinds ze kleine meisjes waren. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren over hoe je de dag het beste kunt organiseren en natuurlijk over de keuze van de trouwjurk, een heel belangrijk aspect. Als de bruiloft de dag is die aan de bruid en bruidegom is gewijd, moet de jurk in ieder geval naar haar zin in! Een vrouw op Reddit vertelde over haar onaangename gekibbel met haar toekomstige echtgenoot, juist vanwege de prijs van haar trouwjurk. Voor de man leek het echt overdreven om te veel geld uit te geven aan de aankoop van een jurk die uiteindelijk maar één keer gedragen wordt, terwijl de vrouw opmerkte dat je, in theorie, "maar één keer trouwt" in het leven en dit is genoeg om die dag specialer te maken dan de andere.

via: Reddit

De vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal besprak met haar toekomstige echtgenoot de verschillende aspecten van de organisatie van hun huwelijk, maar over één ding konden ze het gewoon niet eens worden: de kosten van de trouwjurk. De vrouw zou in feite alles willen uitgeven wat nodig is voor de aankoop van haar jurk, omdat ze er haar hele leven van droomde om deze jurk te dragen. Ze weet heel goed dat $2.000 voor een trouwjurk veel geld is, maar als ze het kan betalen, is ze ook bereid dat te doen. Haar toekomstige echtgenoot echter niet.

"Ik draag het maar één keer, dat klopt," zei de aanstaande bruid, “hij heeft misschien gelijk, maar 1) dit is de normale prijs voor trouwjurken. En 2) het is iets wat je één keer in je leven doet, waarom mag ik me er niet van verzekeren dat het speciaal is?".

“Hij was nog steeds niet overtuigd”, vervolgde de vrouw, verwijzend naar haar toekomstige echtgenoot, “en stelde voor om een ​​jurk te huren in plaats van er een te kopen. Hij begon te zeggen dat ik te onverantwoordelijk ben met geld en stelde de vraag hoeveel geld ik al opzij heb gelegd om 'een gezicht te huren' (oftewel make-up) en 'nep' haar te dragen (oftewel extensions), maar ik heb deze visie van hoe ik er uit zou willen zien op mijn trouwdag... ik vind dat het mijn recht is als bruid”, concludeerde de vrouw.

De vrouw kocht de trouwjurk uiteindelijk van haar eigen geld, maar de volgende dag vond ze hem niet in haar kast: haar toekomstige echtgenoot had hem teruggebracht naar de winkel en had het geld terug gekregen. Toen de vrouw hem vroeg waarom hij dat gedaan had, antwoordde hij dat hij de jurk belachelijk duur en een verspilling van geld vond en stelde hij haar nogmaals voor er een te huren.

"Ik explodeerde en viel hem aan, wat ik nog nooit eerder had gedaan," gaf de vrouw toe, "hij deed letterlijk een paar stappen achteruit en zei dat ik moest kalmeren. Ik zei hem dat hij niet het recht had om dat te doen, aangezien ik de degene was die voor die jurk had betaald. Hij werd boos en zei dat 'ik betaal er zelf voor' niet moest bestaan in het huwelijk en dat mijn houding de toon zette voor het soort dynamiek dat we in ons huwelijk zullen hebben”. De vrouw legde de discussie verder uit:

"Hij vertelde me hoe hij verwacht dat hij voor alles betaalt terwijl ik "mijn geld" houd of het onverantwoord uitgeef (maar ik vertel hem nooit hoe hij zijn geld moet uitgeven!). Ik zei hem dat hij er niets mee te maken heeft waar ik mijn geld aan uitgeef, maar hij vertelde me dat ik volwassen moest worden en dat ik moest stoppen met het cliché van de “droomtrouwjurk”. Toen haastte hij zich om zijn moeder te bellen, die me beschuldigde en zei dat ze de financiële stabiliteit van haar zoon niet zou laten verpesten. Ook zij drong er bij mij op aan een jurk te huren of een goedkopere te kopen, veel goedkoper dan degene die ik had gekozen en om ermee op te houden, maar ik weigerde".

Wat vind jij? Hoe moet men zich in deze gevallen gedragen? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt