Ze kiest de kant van haar dochter, die twee keer door de school is gestraft voor het dragen van korte broeken - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze kiest de kant van haar dochter, die…
Ze bevalt op 58-jarige leeftijd en wordt voor het eerst moeder Meisje vraagt ​​haar vriendelijke buren of ze haar grootouders willen worden en ze laten zich door haar

Ze kiest de kant van haar dochter, die twee keer door de school is gestraft voor het dragen van korte broeken

12 Juni 2022 • Door Janine
8.298
Advertisement

De dresscode op school is vaak een reden tot controverse, een beetje in elk land, waar discussies gericht op fatsoen altijd twee tegengestelde groepen vinden. Er zijn mensen die beweren dat je op school kleding moet dragen die niet te informeel is, dat wil zeggen om in de zomer niet in slippers en korte broeken naar school te gaan, en mensen die stellen dat het probleem zeker niet in een onbedekt been of schouder ligt. Wat je mening hierover ook is, elke instelling heeft interne regels die gerespecteerd moeten worden, maar niet iedereen houdt ervan. Deze moeder genaamd Stasia vertelde in haar video's op TikTok de kruistocht die haar dochter op school voerde tegen de "absurde" regels met betrekking tot de dresscode. Regels die de meisjes het meest lijken te raken.


Stasia zei dat haar dochter de kledingvoorschriften op school niet respecteerde door in korte broek en tanktop in de klas te komen, en dat de school haar een extra large T-shirt gaf om zichzelf te bedekken. De tiener reageerde door een protest te organiseren waarbij de jongens ook met een kort topje op school verschenen, maar geconfronteerd met een dergelijk gebaar besloot het instituut alleen de meisjes te straffen. Hoewel haar dochter zich met grove woorden tot de schoolleiding wendde, steunt Stasia haar dochter in dit protest tegen de dresscode, gezien het duidelijke verschil in behandeling tussen jongens en meisjes.

In latere update video's vertelde de moeder hoe haar dochter meer van dergelijke protesten organiseerde: "Vandaag organiseerde ze een dag waarop ze allemaal witte tanktops dragen met berichten erop. Mijn 19-jarige zoon heeft haar gisteravond geholpen met het schrijven van de hare, die luidt: 'Leidt mijn decolleté je af omdat je in werkelijkheid de voorkant van mijn shirt aan het lezen bent?'".

"Mijn kinderen hebben zich verzet tegen discriminerende leraren", herhaalde de moeder in een van haar video's. Bij de protesten waren zowel meisjes als jongens betrokken, en hoewel geen van hen werd geschorst, werd Stasia's dochter teruggeroepen door de directeur. Toen ze naar het kantoor van het schoolhoofd werd gestuurd, volgde een jongen haar en vroeg de administratie waarom hij niet ook een waarschuwing had gekregen voor zijn korte top. De administratie vertelde de jongen echter eenvoudigweg terug naar de klas te gaan, waar hij zijn shirt nog korter heeft geknipt met een schaar, totdat de administratie hem ook terugriep.

"Ik vind het geweldig dat de jongens haar steunen en aanwezig waren”, merkte iemand anders op. "Ik doe zo mijn best om mijn kinderen te leren zo te zijn," merkte Stasia op.

De meisjes kregen een extra groot T-shirt om zichzelf te bedekken, behalve dat het T-shirt groot genoeg was om ook de korte broek te bedekken: ze werden opnieuw gewaarschuwd, omdat het T-shirt de korte broek bedekte, waardoor het leek alsof ze in onderkleding waren.

De laatste gedachte van deze moeder gaat over de cohesie tussen meisjes en jongens, die eindelijk aan dezelfde kant lijken te staan: "Het lijkt erop dat jongens beginnen te begrijpen dat het mooier is om aan de kant van meisjes te staan ​​en dat vind ik geweldig."

Tags: SchoolVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt