x
Ze kookt alleen kant-en-klaarmaaltijden…
Ze biedt een dakloze man koffie aan en laat hem aan haar tafel zitten: hij schrijft haar een ontroerend bedankje Ze wordt 98 en omhelst haar dochter die 80 jaar eerder ter adoptie was afgestaan: het mooiste cadeau

Ze kookt alleen kant-en-klaarmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner: haar man vraagt ​​om een ​echt​scheiding

17 Juni 2022 • Door Janine
12.367
Advertisement

Een gevarieerde voeding is niet alleen essentieel voor het lichaam, maar het is ook een manier om maaltijden te diversifiëren en steeds iets anders te eten. Doordeweeks kan het moeilijk zijn om alle activiteiten te combineren met het koken van warme maaltijden. Daarom nemen velen hun toevlucht tot kant-en-klare maaltijden en snelle oplossingen. We hebben allemaal de behoefte gehad om ons te behelpen met een broodje of voorgekookt voedsel om tijd te besparen, maar we geloven ook dat er grenzen zijn. Blijkbaar dacht de vrouw van een man er niet zo over toen hij systematisch altijd dezelfde voorgekookte maaltijd van zijn echtgenote geserveerd kreeg: instant noodles. Een dieet dat in hun geval ook schadelijk was voor de gezondheid van hun huwelijk.


Een Indiaas stel haalde de krantenkoppen nadat de man naar de rechtbank van Mysuru ging om de echt​​scheiding aan te vragen. Er zou niets vreemds in zo'n verhaal zijn, ware het niet om de redenen die de man ertoe brachten om zich zo te gedragen: zijn vrouw deed niets anders dan kant-en-klare gerechten "koken" voor elke maaltijd van de dag. Zijn vrouw serveerde hem elke dag instant noodles voor ontbijt, lunch en diner. Wat ons doet denken is zeker het feit dat blijkbaar alleen de vrouw voor de bereiding van de maaltijden zorgde: waarom besloot de man er niet persoonlijk iets aan te doen? Je toevlucht nemen tot echtscheiding lijkt niet de oplossing voor het probleem, tenzij de man de vrouw beu was geworden en ook de maaltijden die ze bereidde.

De rechter, Raghunath, merkte op over de vreemde zaak: "Hij zei dat zijn vrouw niet wist hoe ze ander voedsel dan instant noodles moest bereiden. Ze maakte ze voor ontbijt, lunch en diner, en als ze boodschappen ging doen kocht ze alleen dat soort voedsel". Uiteindelijk werd de echtscheiding door beiden bekrachtigd, in onderling overleg, maar het feit blijft dat de redenen die tot de scheiding hebben geleid op zijn zachtst gezegd merkwaardig zijn. Het is niet de eerste keer dat een rechtbank met dit soort bizarre situaties te maken krijgt, maar het lijkt steeds minder realistisch.

We hopen dat deze voormalige echtgenoten hun culinaire tekortkomingen kunnen compenseren!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt