x
Ouder echtpaar krijgt een boete van…
Hij heeft 4 banen om zijn kinderen op te voeden: om hem te bedanken besluiten ze zijn verhaal op tv te vertellen

Ouder echtpaar krijgt een boete van ruim 1.500 euro voor het parkeren op de oprit van hun eigendom

24 Augustus 2022 • Door Janine
3.983
Advertisement

Het is niet eenvoudig om een ​​parkeerplaats te vinden in een metropool en voor degenen die er wonen, is het bezitten van een garage de beste manier om er zeker van te zijn dat je elke dag een parkeerplaats vindt wanneer je thuiskomt. Judy en Ed Craine, een ouder echtpaar dat op een steile heuvel in San Francisco (VS) woont, gebruiken de verharde oprit bij hun huis al 36 jaar als parkeerplaats. Maar het werd het echtpaar plotseling verboden om dit in de toekomst te doen. Dat bleek uit een brief van de gemeente met een zeer hoge boete.

via: ABC7

Het echtpaar vertelde over de bizarre kwestie op de lokale televisie en legde uit dat stadsambtenaren hen een brief hadden gestuurd waarin ze hen opdroegen niet op het trottoir van hun eigendom te parkeren, vergezeld van een boete van 1.500 euro en de dreiging van een extra boete van 250 euro per dag als ze op die oprit bleven parkeren.

"Het is verbazingwekkend dat we plotseling te horen krijgen dat we iets niet mogen gebruiken dat we al jaren gebruiken", zei Ed Craine. Dan Sider, hoofd stadsplanning, zei dat een tientallen jaren oude stadscode, gericht op het behoud van de esthetiek van de buurt, bewoners verbiedt om auto's in hun binnenplaatsen te parkeren. Ambtenaren onderzochten het eigendom van de Craines nadat ze een anonieme klacht hadden ontvangen.

"Ik begrijp dat de eigenaar van de woning gefrustreerd is. Ik denk dat ik in hun situatie hetzelfde zou voelen", legt de verantwoordelijke Sider uit. De Dienst Ruimtelijke Ordening adviseerde het echtpaar dat ze een ontheffing konden krijgen als ze konden aantonen dat de parkeerplaats zich historisch gezien op hun terrein bevond.

"We zouden als eigenaren toestemming krijgen als we een historische foto zouden kunnen tonen waarop een auto of paard en wagen bij de structuur te zien is", verklaarde Judy Craine.

Advertisement

Na wat onderzoek vond het paar een 34 jaar oude foto waarop een deel van een auto zichtbaar was op die plek, maar stadsambtenaren weigerden het bewijs en legden hen uit dat het document niet voldoende gedateerd was. Dus ging het paar opnieuw op zoek en vond een foto uit 1938 die een auto of een koets leek te tonen die op de parkeerplaats geparkeerd stond, maar opnieuw weigerde de gemeente het bewijs en verklaarde dat "de afbeelding niet duidelijk genoeg was”.

Uiteindelijk besloot de stad San Francisco de boetes in te trekken zolang het paar ermee instemt te stoppen met parkeren op het trottoir. De ambtenaren gaven ook aan dat als het echtpaar Craine een dak bouwen voor het verharde terrein - zoals een garage - ze daar weer kunnen parkeren in volledige overeenstemming met de wegcode.

Tags: WTFAbsurdOuderen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt