x
Bruid jaagt bruidsmeisje van bruiloft…
Twaalfjarige renoveert haar huis in 10 dagen voor iets meer dan 116 euro Ze koopt een huis voor $430.000: als ze het ziet schrikt ze van de staat van het pand

Bruid jaagt bruidsmeisje van bruiloft vanwege kapsel: “Mijn verzoeken waren duidelijk”

26 Juni 2022 • Door Janine
3.408
Advertisement

Als het om een ​​bruiloft gaat, weet iedereen dat de combinatie van een stressvolle situatie, strakke deadlines en financiële problemen tot spanningen kan leiden. Soms kunnen dingen echter te ver gaan. Dit is het geval van een bruidsmeisje, dat door een verbitterde bruid werd gedwongen een huwelijksfeest te verlaten nadat ze een moeilijke beslissing moest nemen over haar haar. In een post op Reddit vroeg de jonge vrouw zich af of ze gelijk had om de bruid voor de rechter te slepen vanwege de buitensporige kosten die ze had gemaakt voor haar bruiloft nadat ze van de bruiloft was weggestuurd.

"Voor de viering van de bruiloft van een vriendin, die 3 dagen duurde, moest ik drie verschillende jurken kopen, inclusief aanpassingen en specifieke schoenen, voor een totaalbedrag van meer dan 700 euro. Ze wilde ook kapsels voor elke dag", schreef de jonge vrouw.

via: Reddit

"Helaas begon mijn haar vanaf maart te verslechteren. Om gezondheidsredenen zag mijn haar er heel slecht uit, zo erg zelfs dat ik in mei de moeilijke beslissing nam om het af te knippen. Ik heb mijn beslissing twee weken voor de bruiloft aan de bruid meegedeeld maar ze zei er niets over. De week daarop kwam ze naar mijn huis en toen ze op het punt stond te vertrekken, vertelde ze me dat ze zich zorgen maakte over mijn kapsel en ik vertelde haar dat het mooi zou zijn, zelfs als het er niet zo zou uitzien als de andere bruidsmeisjes".

De volgende dag ontving het bruidsmeisje het volgende bericht: "Na onze recente gesprekken zou ik je willen herinneren aan mijn beperkingen: ik ben erg meegaand en vriendelijk geweest, maar ik kan niet toestaan ​​dat je mij niet respecteert. Zoals je weet, is mijn huwelijk al jarenlang een droom. De bruidegom en ik hebben veel geld geïnvesteerd in de video en foto's van dit evenement en wanneer we in de toekomst terugdenken aan deze dag, willen we dat onze visie wordt weerspiegeld in de herinneringen. Toen ik elk van jullie twee jaar geleden vroeg om bruidsmeisje te zijn, was ik heel duidelijk in mijn verzoeken."

"Het moment dat je besluit je haar af te knippen en de korte termijn maakte me erg van streek. Ik zou me gerespecteerd hebben gevoeld als je dit meer dan een week voor de bruiloft had meegedeeld, zodat we samen konden werken aan een gezamenlijke oplossing. Je incoherentie heeft me ongerust gemaakt en hoewel ik je gezondheidsproblemen begrijp, ben ik niet bereid om mijn visie in gevaar te brengen om jou (of iemand anders) te plezieren. Aangezien je hier niet langer volledig aan kunt deelnemen, wil ik dat je je terugtrekt van deelname aan mijn bruiloft".

Het bericht werd drie dagen voor de bruiloft gestuurd. "Ik heb het bruidspaar meteen een factuur gestuurd met het verzoek de jurken en schoenen terug te betalen. Een van de jurken is nog steeds in hun bezit, ook al heb ik ervoor betaald. Geen van beiden antwoordde mij en dus besloot ik naar de rechtbank te stappen", legde de jonge vrouw uit.

Advertisement

"Er is mij verteld dat ik incoherent en egoïstisch ben geweest nadat ik de afgelopen twee weken de bruid had geholpen bij het plannen van het huwelijksfeest. Ik heb met een ander bruidsmeisje samengewerkt om haar te verrassen met een vrijgezellenfeest nadat de geplande reis werd geannuleerd. Ik heb uren besteed om haar te helpen met de details van de bruiloft. Toen ze me vroeg om haar voor de ceremonie te helpen, stuurde ik haar een persoonlijk trainingsprogramma en ging zelfs met haar mee naar de sportschool om haar de beste oefeningen te laten zien”.

"Toen ik ermee instemde om haar bruidsmeisje te zijn, was ik meer dan bereid om haar een plezier te doen, ook al verspilde ze soms veel van mijn tijd en geld. Had ik ongelijk om haar voor de rechter te dagen omdat ze me uitsloot omdat ik mijn haar had afgeknipt?”, vroeg ze. Bijna alle Reddit-gebruikers waren het met het bruidsmeisje eens en legden uit dat ze het volste recht had om haar geld terug te krijgen. Wat vind jij ervan?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt