x
Jongen geadopteerd bij geboorte vindt…
De zwangere vrouw is allergisch voor de kat en vraagt ​​haar man om een ​​oplossing: hij stelt voor om naar het huis van haar ouders te verhuizen

Jongen geadopteerd bij geboorte vindt zijn biologische moeder: ze werkten op dezelfde plek

13 Juni 2022 • Door Janine
28.441
Advertisement

Je biologische moeder of vader willen ontmoeten is een droom die wordt gedeeld door al degenen die zijn afgestaan ​​voor adoptie zodra ze geboren zijn. Zo was het ook voor Benjamin Hulleberg, nu twintig, die zich jarenlang had afgevraagd wat ze deed en waar diegene was die hem op de wereld had gezet. Ben had een paar foto's van zijn jonge moeder die hem vasthield en het moment dat ze hem onder de hoede had gesteld van een geweldig gezin, degenen die later zijn adoptieouders zouden worden. Vandaag heeft Ben een goed leven dankzij zijn vader en moeder, een baan en vrije tijd waarin hij vrijwilligerswerk doet, maar de wens om die leegte op te vullen, zijn biologische moeder te leren kennen, heeft hem nooit in de steek gelaten. Hij wist niet dat zij ook naar hem op zoek was.


Holly Shearer beviel van Ben Hulleberg toen ze nog een tiener was. Ze was op dat moment niet in staat om voor het kind te zorgen, gezien haar jonge leeftijd, en koos voor een betere toekomst voor hem door hem toe te vertrouwen aan Angela en Brian Hulleberg. Sindsdien zijn er 20 jaar verstreken en bleef Holly altijd denken aan haar eerste kind.

Toen Ben 18 werd, zocht de vrouw naar hem op Facebook en was opgetogen dat het goed met hem ging: "Hij was altijd in mijn gedachten", herinnert Holly zich, “vooral ter gelegenheid van de feestdagen en zijn verjaardag, een wervelwind van emoties. Ik heb de hele tijd aan hem gedacht”. Holly besloot hoe dan ook om hem niet te schrijven, uit angst om zich met zijn leven te bemoeien, maar hem toch in de gaten te houden om hem niet uit het oog te verliezen. Twee jaren gingen voorbij, totdat Holly besloot hem een ​​verjaardagsbericht te sturen.

Ben was geschokt toen hij de identiteit ontdekte van de vrouw die hem op Facebook schreef: "Toen ze me terug sms'te en uitlegde wie ze was, raakte me dat enorm,” zei Ben, "Ik begon te huilen. Het waren allemaal heel positieve emoties, maar voor mij is dit een dag waarop ik 20 jaar van mijn leven heb gewacht en om me voor te stellen dat het eindelijk zou gebeuren, was absurd. Ik had veel te accepteren. "

Maar de verrassingen voor beiden eindigden daar niet: Ben, die werkt als vervanger op de middelbare school, is ook vrijwilliger op de neonatale intensive care-afdeling van "St. Mark's Hospital" in Salt Lake City, in Utah ... hetzelfde ziekenhuis waar Holly werkte als medisch assistent in het Heart Center. Wie weet hoe vaak ze elkaar in de gangen tegen zijn gekomen of de auto op dezelfde parkeerplaats hebben geparkeerd...

Advertisement

Na die berichten regelden ze een ontmoeting tussen hen twee, de adoptieouders van Ben en Holly's nieuwe gezin. "Toen ik haar zag, stond ze op en omhelsde me en ik huilde," herinnert Ben zich. "Zodra ik naar haar keek, dacht ik: 'Je bent echt, zoals je hier voor me staat.' En het was surrealistisch." Voor beiden was het een unieke emotie en een grote vreugde om elkaar eindelijk in het echt te ontmoeten.

Voor beiden was het een helende ervaring, die de hiaten opvulde die ze zich misschien niet eens hadden gerealiseerd. Maar nu voelen ze zich eindelijk in vrede en "compleet".

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt