Baas eigent zich het project van een medewerkster toe: "hij presenteerde het alsof het van hem was en noemde mij niet eens" - BekijkDezeVideo.nl
x
Baas eigent zich het project van een…
De partner overlijdt: zijn familie eist dat de vrouw hen de verlovingsring teruggeeft Man die op jonge leeftijd wees werd, wint 1 miljoen pond: “Het is alsof mijn ouders over me waken”

Baas eigent zich het project van een medewerkster toe: "hij presenteerde het alsof het van hem was en noemde mij niet eens"

28 Juni 2022 • Door Janine
1.536
Advertisement

Een serene, vredige en niet-competitieve werkomgeving is meestal wat elke medewerker nodig heeft om zijn beroep op een optimale manier uit te oefenen. Een goede relatie hebben met collega's en leidinggevenden is de droom van iedereen, maar helaas is dit niet altijd het geval. Er zijn gevallen waarin de misverstanden zo groot worden dat ze zelfs de meest serafijnse persoon onder druk zetten.

De vrouw waar we het over willen hebben weet dat maar al te goed. Een werkneemster die een slechte ervaring heeft gehad met haar werkgever. Laten we samen uitzoeken wat er is gebeurd.


Cristina Sevcenco is een jonge vrouw die te maken heeft gehad met een zeer onjuist gedrag van de baas jegens haar. Onlangs kreeg ze een nieuwe baan, en plaatste ze een video op Tik Tok waarin ze vertelt hoe haar leidinggevende zich een project heeft toegeëigend dat ze volledig in haar eentje had ontwikkeld.

"Ik gaf mijn werk aan de baas en kort daarna liep ik langs een kamer waar hij het presenteerde aan de topmannen van het bedrijf - vertelt ze via de foto's - het is jammer dat mijn naam verdwenen was en dat hij zich alles had toegeëigend". Een manier van doen die de medewerkster diep kwetste en ertoe bracht om uitleg te vragen.

Sinds ze het sollicitatiegesprek had, wist Cristina heel goed dat ze in eerste instantie geen vergaderingen met het topmanagement van het bedrijf zou hebben bijgewoond, maar ze had niet begrepen dat haar werk niet zou worden erkend en dat iemand anders de eer zou krijgen. En in plaats daarvan was dat precies wat er gebeurde. "Ik sprak met mijn leidinggevende en ik probeerde hem duidelijk te maken dat ik niet op zoek was naar een promotie, een bonus of iets dergelijks - legde de vrouw uit - ik wilde gewoon dat dat project erkend zou worden als het mijne".

Helaas deed haar werkgever niets voor haar en vond ze zelf een oplossing voor het probleem: ze zette haar watermerk handtekening in het werk, zodat haar naam altijd verschijnt. "Ik kreeg verschillende telefoontjes van mijn baas - zei Cristina - Hij was in paniek en vroeg me meerdere keren om het te verwijderen, maar ik was dat niet van plan". In de dagen die volgden zag de werkneemster een afname van de haar toegewezen taken, ze werd vervangen en vervolgens ontslagen. Een verhaal dat ons doet nadenken over hoe de werkwereld kleine en grote valkuilen verbergt.

Het ergste dat kan gebeuren, is de minachting voor het werk dat door werknemers wordt gedaan. Eenieder verhoogt op zijn eigen manier de waarde van het bedrijf waarvoor hij werkt en daarom moet hij worden gerespecteerd en beloond voor wat hij doet.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt