Ze vraagt ​​haar moeder om voor haar kleinzoon te zorgen, maar ze eist 20 euro per uur te krijgen plus extra kosten - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze vraagt ​​haar moeder om voor…
Na 9 jaar in de gevangenis te hebben doorgebracht, realiseert hij zijn droom: hij opent een restaurant op zijn 45e verjaardag Talloze reizigers stonden voor een berg koffers om die van henzelf te vinden (+ VIDEO)

Ze vraagt ​​haar moeder om voor haar kleinzoon te zorgen, maar ze eist 20 euro per uur te krijgen plus extra kosten

28 Juni 2022 • Door Janine
5.914
Advertisement

Heb je je ooit afgevraagd hoe nieuwe ouders voor hun kinderen zouden kunnen zorgen zonder de concrete hulp van hun grootouders? Vaak en met plezier ligt de verantwoordelijkheid op de schouders van grootouders om ze naar school te brengen en halen en voor hun kleinkinderen te zorgen, elke dag van de week, totdat mama en papa thuiskomen van hun werk. Voor de meeste grootouders is deze routine zeker geen baan, maar een plezier, hoewel het na een bepaalde leeftijd fysiek vermoeiend kan zijn. De vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal vroeg Reddit-gebruikers echter of het normaal is dat haar moeder haar heeft gevraagd om 20 dollar per uur te krijgen om voor haar kleinzoon te zorgen. De reactie van gebruikers was niet zo vanzelfsprekend.

via: Reddit

Sommigen zullen zeggen dat er niets mis mee is om je ouders om hulp te vragen als het gaat om de zorg voor je kinderen. Toch is de vrouw in dit verhaal fel bekritiseerd omdat ze eiste dat haar moeder, een 64-jarige huisvrouw, voor haar kleinzoon zou zorgen. De 29-jarige moeder legde de reactie van haar moeder als volgt uit: "Ze weigerde en zei dat ze te oud is en haar kinderen al heeft opgevoed. Ze voegde eraan toe dat als ik deze baby echt wilde, ik misschien had moeten besluiten om thuis te blijven zoals zij deed en voor de baby te zorgen terwijl mijn partner naar zijn werk gaat en voor ons zorgt als een "traditioneel" gezin, en dat als zij dat hebben gedaan, wij het ook kunnen".

De vrouw legde haar huidige financiële situatie uit na twee jaar van de pandemie en beweerde $55.000 per jaar te verdienen, maar moest minstens $39.000 opzij zetten voor de universiteit van haar zoon, evenals nog eens $20.000 die op een creditcard gaat voor medische rekeningen en een auto. Bovendien is zij tussen haar en haar partner zeker degene die het meeste geld verdient gedurende het jaar, daarom kan ze haar baan zeker niet opgeven.

"We wonen momenteel in een klein appartement met één slaapkamer in een grootstedelijk gebied," legde de vrouw uit, "en we moeten geld sparen om naar een tweekamerappartement te verhuizen als de baby over een paar jaar groot is, omdat we meer ruimte nodig zullen hebben".

Maar ondanks alle uitleg vroeg haar moeder haar 20 dollar per uur te betalen om op haar kleinzoon te passen, naast het feit dat de vrouw voor alle benodigdheden voor de baby zou moeten zorgen, die bij haar moeder thuis zou worden gehouden. Kortom, ze zou alles dubbel moeten hebben voor haar zoontje, want de moeder zou geen voet in het huis van haar dochter hebben gezet.

"Ik zou graag geld willen sparen om onze schulden te verminderen", legde de vrouw uit, "en ik wil haar niet zoveel betalen of geld uitgeven om alles dubbel te kopen, omdat het mijn schulden en die van mijn partner zal vergroten. Ik sta op het punt om mijn baby in te schrijven op een kinderdagverblijf, omdat de kosten over het algemeen lager zullen zijn en iets dichter bij ons huis. Door ons werk kunnen wij niet thuis werken, dus hebben we dringend kinderopvang nodig. Alle anderen in onze familie werken fulltime, dus ze kunnen ons niet helpen omdat ze dezelfde uren hebben als de onze."

Tegenover dit alles lijkt de vraag van de vrouw legitiem: "Dus ik ben het die zich misdraagt ​​​​en wil dat mijn moeder, die de hele dag thuis is (geloof me, ze doet niets anders dan tv kijken en koken), gratis voor mijn baby zorgt, terwijl mijn partner en ik proberen onze financiën op orde te krijgen?”. De reactie van gebruikers was beslist negatief, zoals de meesten de vrouw de schuld gaven: als ze niet wist hoe ze voor haar kind moest zorgen, waarom wilde ze er dan een?

Wat denk jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt