Het grote offer van twee grootouders om hun kleindochter te helpen in tijden van nood (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

12 Juli 2023

Het grote offer van twee grootouders om hun kleindochter te helpen in tijden van nood (+ VIDEO)
Advertisement

Naast hun economische beschikbaarheid, zijn degenen die echt van ons houden bereid om ons op welke manier dan ook tegemoet te komen om ons te helpen en ons gelukkig te maken. Naaste verwanten zouden zelfs de meest ondenkbare gebaren voor dit doel kunnen maken.

Het verhaal van deze twee grootouders is hier een duidelijk voorbeeld van: om de glimlach en de droom van hun kleindochter te zien uitkomen, besloten ze om het kostbaarste wat ze in hun bezit hadden “in te zetten”. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Whatsnew2day

Advertisement
 Caters Clips/ @serenlewis1/Screenshot

Caters Clips/ @serenlewis1/Screenshot

Als je wordt geconfronteerd met een heel jong en ambitieus meisje, je geliefde kleindochter, wat zou je dan niet doen om haar te steunen in haar projecten? De grootouders van Seren Lewis, 22 jaar, weten hoe ver ze voor haar zouden kunnen gaan: ze bewezen het met feiten.

Hun lieve kleindochter wilde met heel haar hart rechten studeren, maar helaas had dit een prijs, een exorbitante prijs: we hebben het over het collegegeld dat betaald moet worden voor de meest gerenommeerde en prestigieuze universiteiten, onbetaalbare bedragen voor velen die maar weinigen kunnen betalen. Seren hoorde hier niet bij.

Het ontbrak haar zeker niet aan wilskracht, om zich in te zetten, om advocaat te willen worden. En haar grootouders begrepen dit goed en dus besloten ze een prachtig gebaar naar haar te maken.

Advertisement

Ook zij konden het collegegeld niet betalen, niet met het pensioen dat ze ontvingen. Maar ze voelden en wilden Seren heel graag helpen: om het nodige geld te vinden, verhypothekeerden ze hun huis!

Uiteindelijk kon het meisje, dankzij die substantiële financiële bijdrage, zich inschrijven en naar school gaan en behaalde ze haar diploma! Slechts een laatste test scheidde haar van de felbegeerde "toga".

"Het moment van de waarheid" werd vastgelegd in een video: Seren had onlangs het examen afgelegd om haar te kwalificeren voor het beroep en wachtte op de uitslag. Twee snelle klikken op de laptop, met haar geliefde grootouders naast zich, en de testuitslag verschijnt: geslaagd! Natuurlijk barstten kleindochter en grootouders in gejuich uit, Seren was diep ontroerd en liet zich gaan met bevrijdende tranen.

Een succes en een voldoening voor deze jonge vrouw, die nooit zal vergeten wie haar steunde en zo'n grote impact in haar leven had.

Advertisement