Ze dacht dat ze 182 miljoen had gewonnen in de loterij, maar had onvoldoende tegoed: ze had het lot niet gekocht - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze dacht dat ze 182 miljoen had gewonnen…
Bezorgd over de verdwijning van haar vriend gaat ze naar hem op zoek: ze ontdekt dat hij een vrouw en kinderen had in een andere stad De auto is kapot en ze heeft geen geld om hem te repareren: een jongen biedt haar een lift aan en organiseert een inzamelingsactie om haar te helpen

Ze dacht dat ze 182 miljoen had gewonnen in de loterij, maar had onvoldoende tegoed: ze had het lot niet gekocht

24 Juni 2022 • Door Janine
30.387
Advertisement

De droom van veel mensen is om de loterij te winnen en zich voor altijd te settelen zonder zich zorgen te hoeven maken over huur, rekeningen, hun toekomst en die van hun kinderen. Hoevelen van ons spelen wekelijks in de hoop op een flinke winst? Rachel Kennedy veranderde haar leven toen ze ontdekte dat ze het winnende lot van de nationale loterij had, althans dat geloofde ze. Het jonge meisje verspilde geen minuut voordat ze haar moeder en vriend belde om hen het goede nieuws te vertellen: de winst bedroeg maar liefst £182.000.000! Niemand kon zich de koude douche voorstellen.

via: Mirror

Rachel Kennedy en haar vriend Liam McCrohan keken er al naar uit hoe ze een deel van dat enorme bedrag zouden kunnen uitgeven en zoveel mogelijk van het leven kunnen genieten, toen een telefoontje hen onmiddellijk weer naar de realiteit bracht. Rachel had inderdaad alle winnende nummers, oftewel de gebruikelijke nummers die ze ongeveer elke week in de loterij speelde, maar ze had niet de moeite genomen om te begrijpen of ze het lot daadwerkelijk online had gekocht. Via de app op haar mobiele telefoon kocht Rachel in feite automatisch loten, behalve dat haar resterende tegoed onvoldoende was om er een te kopen. Kortom, de enige keer dat ze echt op de automatische aankoopservice had moeten rekenen, was ze verraden door de technologie en haar eigen nalatigheid.

De jonge studente van Brighton University had vijf weken achter elkaar dezelfde nummers gespeeld - 6, 12, 22, 29, 33, 6 en 11 - voordat ze daadwerkelijk won. Jammer echter dat ze het lot niet echt had gekocht. Het spreekt vanzelf dat Britse loterijexploitanten alle klanten hebben aangespoord om hun aankopen zorgvuldig te controleren. Helaas was er voor Rachel en haar vriend niets aan te doen - hun lot was niet geldig, dus dat geld hebben ze nooit gewonnen. Echt jammer, ook omdat de kansen om te winnen erg klein zijn... maar twee keer winnen lijkt echt onmogelijk!

Wat is jouw ervaring met loterijen?

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt