Hij vraagt ​​zijn vriendin ten huwelijk en gebruikt de microfoons van de supermarkt: een heel origineel huwelijksaanzoek - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij vraagt ​​zijn vriendin ten huwelijk…
Man die op jonge leeftijd wees werd, wint 1 miljoen pond: “Het is alsof mijn ouders over me waken” Na 9 jaar in de gevangenis te hebben doorgebracht, realiseert hij zijn droom: hij opent een restaurant op zijn 45e verjaardag

Hij vraagt ​​zijn vriendin ten huwelijk en gebruikt de microfoons van de supermarkt: een heel origineel huwelijksaanzoek

28 Juni 2022 • Door Janine
1.036
Advertisement

Wat is een van de mooiste momenten vòòr de trouwdag? Waarschijnlijk wanneer het aanzoek wordt gedaan. Dat moment waarop de toekomstige echtgenoot zich met een ring aan zijn vriendin presenteert en haar vraagt ​​zijn vrouw te worden. Een zeer emotionele situatie die iedereen zo goed mogelijk probeert te organiseren en speciaal en onvergetelijk te maken.

De man over wie we je gaan vertellen, heeft een heel origineel idee gehad om zijn partner te vragen de rest van zijn leven bij hem te blijven. We vertellen je wat hij deed en hoe de vrouw reageerde.


Op een warme middag, net buiten Venetië, een van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, was een stel boodschappen aan het doen toen Salvatore Costarelli iets ongelooflijks deed. Hij vroeg toestemming om de microfoon van de supermarkt te gebruiken om zijn partner ten huwelijk te vragen. Een heel origineel huwelijksaanzoek dat de toekomstige bruidegom wilde doen in het bijzijn van alle aanwezigen. Ben je benieuwd naar het antwoord?

Tiziana, zijn partner, kon niet anders dan ja antwoorden en met hem proosten met een fles champagne die hij dankzij de medeplichtigheid van het personeel in de koeling had bewaard. Een bestudeerd en georganiseerd aanzoek dat de vrouw sprakeloos maakte en ook de aanwezigen aangenaam verrast en ontroerd heeft. Een van hen plaatste de foto's van het moment in een Facebook-groep en schreef: "We waren betoverd door de tederheid van deze twee jonge mensen die iedereen erbij betrokken hadden. We hebben met veel vreugde deelgenomen aan de toast”.

Salvatore en Tiziana hebben twee jaar een relatie en komen oorspronkelijk uit Sicilië. De man werkte ongeveer een jaar in een klein dorpje aan de rand van Venetië, kreeg bezoek van zijn vriendin en bedacht om haar te verbazen met een mooie verrassing. “Ik hou van je. Jij bent mijn leven. Wil je met me trouwen?” - het onverwachte aanzoek vervulde iedereen met vreugde, in het bijzonder Tiziana die in de gangpaden van de supermarkt de stem van haar geliefde hoorde, hem herkende en in tranen uitbarstte.

Dit lieve, moderne sprookje doet ons glimlachen en bemoedigt ons: liefde blijkt opnieuw sterker te zijn dan alles, ook fysieke afstand, en maakt speciale gebaren om de wederhelft gelukkig te maken, geloof je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt