Hij vraagt ​​zijn vriendin ten huwelijk en gebruikt de microfoons van de supermarkt: een heel origineel huwelijksaanzoek

Janine

28 Juni 2022

Hij vraagt ​​zijn vriendin ten huwelijk en gebruikt de microfoons van de supermarkt: een heel origineel huwelijksaanzoek
Advertisement

Wat is een van de mooiste momenten vòòr de trouwdag? Waarschijnlijk wanneer het aanzoek wordt gedaan. Dat moment waarop de toekomstige echtgenoot zich met een ring aan zijn vriendin presenteert en haar vraagt ​​zijn vrouw te worden. Een zeer emotionele situatie die iedereen zo goed mogelijk probeert te organiseren en speciaal en onvergetelijk te maken.

De man over wie we je gaan vertellen, heeft een heel origineel idee gehad om zijn partner te vragen de rest van zijn leven bij hem te blijven. We vertellen je wat hij deed en hoe de vrouw reageerde.

via Mattino di Padova

Advertisement

Adriana Ruzza - Sei di Mira se.../Facebook

Op een warme middag, net buiten Venetië, een van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, was een stel boodschappen aan het doen toen Salvatore Costarelli iets ongelooflijks deed. Hij vroeg toestemming om de microfoon van de supermarkt te gebruiken om zijn partner ten huwelijk te vragen. Een heel origineel huwelijksaanzoek dat de toekomstige bruidegom wilde doen in het bijzijn van alle aanwezigen. Ben je benieuwd naar het antwoord?

Tiziana, zijn partner, kon niet anders dan ja antwoorden en met hem proosten met een fles champagne die hij dankzij de medeplichtigheid van het personeel in de koeling had bewaard. Een bestudeerd en georganiseerd aanzoek dat de vrouw sprakeloos maakte en ook de aanwezigen aangenaam verrast en ontroerd heeft. Een van hen plaatste de foto's van het moment in een Facebook-groep en schreef: "We waren betoverd door de tederheid van deze twee jonge mensen die iedereen erbij betrokken hadden. We hebben met veel vreugde deelgenomen aan de toast”.

Adriana Ruzza - Sei di Mira se.../Facebook

Salvatore en Tiziana hebben twee jaar een relatie en komen oorspronkelijk uit Sicilië. De man werkte ongeveer een jaar in een klein dorpje aan de rand van Venetië, kreeg bezoek van zijn vriendin en bedacht om haar te verbazen met een mooie verrassing. “Ik hou van je. Jij bent mijn leven. Wil je met me trouwen?” - het onverwachte aanzoek vervulde iedereen met vreugde, in het bijzonder Tiziana die in de gangpaden van de supermarkt de stem van haar geliefde hoorde, hem herkende en in tranen uitbarstte.

Dit lieve, moderne sprookje doet ons glimlachen en bemoedigt ons: liefde blijkt opnieuw sterker te zijn dan alles, ook fysieke afstand, en maakt speciale gebaren om de wederhelft gelukkig te maken, geloof je ook niet?

Advertisement