Stel adopteert 7 broers en zussen die al jaren gescheiden zijn: “het heeft even geduurd, maar uiteindelijk zijn ze allemaal bij ons thuisgekomen”

Janine image
door Janine

17 Juli 2022

Stel adopteert 7 broers en zussen die al jaren gescheiden zijn: “het heeft even geduurd, maar uiteindelijk zijn ze allemaal bij ons thuisgekomen”
Advertisement

Een echtpaar uit Noord-Texas (VS) adopteerde zeven Filippijnse broers en zussen die al meer dan twee jaar gescheiden waren. Chris en Jessica Milam, uit Denton County, besloten om twee broers en vijf zussen groot te brengen - tussen de 5 en 12 jaar oud - die gescheiden van elkaar waren in drie verschillende opvangcentra in Texas.

Het paar ging door een adoptieproces dat enkele maanden duurde om alle kinderen te herenigen en mee naar huis te brengen die, volgens wat ze zeiden, voor hen voorbestemd leken. Laten we samen hun verhaal ontdekken.

via Fox7

Advertisement

Chris en Jessica waren van plan ouders te worden door middel van adoptie, maar gaven toe dat ze niet hadden gedacht dat ze maar liefst zeven kinderen zouden krijgen. Hoe dan ook, ze waren verheugd om de kleintjes in hun huis te verwelkomen, omdat ze "uiterst compatibel" leken met hun passies en hobby's. "Vanaf het moment dat ik hun profielen las, zei ik: "Oh, dit zijn de kinderen voor ons. Ze houden van dieren, ze houden van knutselen, ze houden van planten", zei Jessica. "We hebben twee slangen, een leguaan, vier katten en een hond", voegde ze eraan toe.

Het paar was ook perfect vanwege de "praktische" kant, wat betreft een adequate woning en flexibele banen die hen in staat zouden stellen aan het volledige beheer van de minderjarigen te voldoen. "We hebben het huis ontworpen om het te vullen met kinderen, dus we weten dat we de ruimte hebben die we nodig hebben. We zijn zelfstandigen, dus het is wat makkelijker om voor zeven kinderen van verschillende leeftijden te zorgen."

Advertisement

Celebrating our adoption and our family of 9 by spending some time at our favorite #BrokenBow cabin, Dew Drop Inn -...

Pubblicato da Jessica Milam su Giovedì 9 giugno 2022

Daarom kondigde de rechter na acht maanden aan dat het in het belang van de kinderen zou zijn dat het paar hen zou adopteren, hun de familienaam te geven en de documenten te verzegelen. "Ze zeiden allemaal: “Mogen we vandaag met jullie mee naar huis komen, mogen we vandaag komen?" Ze probeerden te onderhandelen om eerder te komen. Ze waren zo opgewonden om echt samen te zijn, maar ook om ouders te hebben die dat voor altijd zouden zijn”, herinnerde zich Jessica.

"Het betekent dat we voor altijd samen zullen zijn. We zijn eindelijk een familie", zei een van de meisjes. "We hebben nu een moeder en een vader die voor ons zullen zorgen tot we volwassen zijn en we voor onszelf kunnen zorgen", zei een oudere broer.

Een verhaal met een gelukkig einde dus, dat de harten van vreugde vulde van de twee nieuwe ouders, van de 7 broers en zusjes en van al diegenen die kennis namen van het verhaal en die zich met hen konden verheugen in het geluk van het grote gezin.

We wensen hen een schitterende toekomst!

Advertisement