x
Ze trouwen in de tuin en de buurvrouw…
Moeder van 4 slaapt in de auto om haar zieke man te helpen: onbekenden geven haar $10.000 Ze ging altijd op

Ze trouwen in de tuin en de buurvrouw gaat het gras maaien tijdens de ceremonie

25 Juni 2022 • Door Janine
3.009
Advertisement

Op je trouwdag moet alles perfect zijn, nietwaar? Echtparen bereiden gewoonlijk elk detail voor om allerlei onverwachte dingen te vermijden en een gedenkwaardige dag door te brengen. De hoofdpersoon van dit verhaal had echter niet op de aanwezigheid gerekend van een vervelende en rancuneuze buurvrouw, die besloot de grasmaaier te gebruiken net op het moment dat de twee hun geloften uitwisselden. Hoewel het niet gebruikelijk is om je bruiloft in de achtertuin te vieren, had dit stel precies deze locatie uitgekozen om zo'n belangrijk moment in alle rust door te brengen. Jammer dat de rust op brute wijze werd onderbroken door de ongemakkelijke aanwezigheid van de buurvrouw.


Dit echtpaar had gewoon een aangename dag willen doorbrengen in de eenvoud van hun tuin, buiten, maar de pesterige buurvrouw negeerde dit alles en besloot het gras te maaien tijdens het feest. Kan iemand zo vijandig zijn? Misschien was de buurvrouw jaloers, aangezien veel mensen gewoon niet kunnen accepteren dat anderen gelukkiger kunnen zijn dan zij. Een van de gasten documenteerde de scène, later gepubliceerd op TikTok, waarin duidelijk te zien is hoe de buurvrouw het luidruchtige hulpmiddel gebruikt op het minst geschikte moment.

Een gebruiker schreef in de reacties wat velen misschien dachten toen ze de video bekeken: "Ik begrijp niet hoe je zo vijandig kunt zijn. De vrouw keek verschillende keren in de richting van het feest, ze wist wat ze deed. Het is echt triest om te zien". Toch was niemand ooit onaardig geweest tegen deze buurvrouw: waar komt al die haat vandaan?

Advertisement

Het vinden van de juiste buren is niet eenvoudig, maar het verpesten van iemands huwelijk lijkt zelfs voor een vervelende buur te veel. Bovendien was de vrouw niet van plan te stoppen, zelfs niet na herhaalde verzoeken. Toen het begeleidende lied van de bruid begon te spelen, ging ze onverschrokken door met het maaien van het gazon en dat deed ze tijdens de hele ceremonie.

Wat zou jij hebben gedaan als ze je huwelijk op deze manier hadden verpest?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt