Winkelbediende beledigt klant om aanschaffen ring van "slechts" 130 dollar, vriendin grijpt in

door Skip

02 Juli 2022

Winkelbediende beledigt klant om aanschaffen ring van "slechts" 130 dollar, vriendin grijpt in
Advertisement

Wanneer twee mensen besluiten te trouwen met elkaar dan komt er bij het aanzoek, doorgaans, iets bij. Een verlovingsring. Wat dit betreft heeft elke vrouw zo hier haar eigen voorkeuren in. Het kan zijn dat sommigen een grote ring willen, een kleinere, eenvoudige, eentje met diamanten en zo verder. In ieder geval is het 't gebaar dat vooral telt, niet de grootte van wat je geeft of de prijs. Iets waar ogenschijnlijk deze juwelierszaakmedewerker, die het gedurende het aankoopproces, niet eens was met de dame en haar verloofde in dit verhaal.

We gaan je vertellen wat er allemaal is gebeurd. 

via Ariel Desiree McRae/Facebook

Advertisement

Ariel Desiree McRae een vrouw uit Nashville Tennessee kreeg van haar geliefde een huwelijksaanzoek, een moment waar elke vrouw naar uitkijkt en elke man die verliefd is eigenlijk ook. Deze gebeurtenis had een niet zo fijn randje. Gelukkig kwam dat negatieve helemaal niet door haar vriendje maar door de winkelmedewerker waar ze mee van doen hadden tijdens het uitkiezen van de ring.

Op de bewuste dag waarop zij en hij het kostbare geschenk wilden kopen gingen de twee naar een winkel en bekeken zij de verschillende opties. Terwijl ze dit aan het doen waren, konden zij het niet verhelpen niet de opmerking te horen van een medewerker. Volgens haar was de ring die zij op het oog hadden "sneu" gezien het feit dat de ring "maar" 130 dollar kostte. De mening van deze dame is louter ingegeven door materialisme en dit was heel pijnlijk voor hem, dat dan voor Ariel een aanleiding werd om in te grijpen.  

Advertisement

"Ik en mijn man zijn niet rijk" schrijft Ariel in haar bericht op Facebook waarin ze vertelt over het voorval. "Om het te redden moeten we dingen laten, en we redden het net om de rekeningen te betalen. Na twee jaar verloving konden we niet langer meer wachten en besloten we te trouwen. Een ring was nou niet bepaald het eerste waar ik aan dacht. Toen we in de winkel aankwamen en de dame mijn vriend in verlegenheid begon te brengen kon ik mijn mond niet houden, Anders dan ik vroeger zou hebben gedaan zei ik haar nu alleen maar dat het niet de ring is die telt, maar de liefde."

Je kan zien aan deze opmerking dat er alle liefde in zit en je ziet er ook in terug hoe belangrijk de relatie is die de twee hebben. Deze liefde gaat aan elke maatschappelijke norm voorbij en duurzaam is en almaar sterker wordt. Dit is wat telt. Er kunnen nog zoveel ringen en sieraden zijn duizelingwekkende bedragen zijn, niets van dit alles kan zo waardevol zijn op de manier waarop oprechte gevoelens dat tussen twee mensen kunnen zijn. Talloze mensen op internet beseften dit ook en waren in grote getalen aanwezig op Ariels Facebookprofiel en wensten graag meer te weten over haar relatie met hem.

Toen vertelde ze hoe en waar ze haar toekomstige echtgenoot had ontmoet en hoe ze zijn gegroeid in hun liefde. Het is een modern sprookje waar je hart blij van wordt en waar je bij wegdroomt, vind je ook niet? 

Advertisement