Dame koopt voor bijna 4 euro trouwjurk die identiek is aan duurdere jurk

door Skip

06 Juli 2022

Dame koopt voor bijna 4 euro trouwjurk die identiek is aan duurdere jurk
Advertisement

Een bruiloft organiseren is geen pretje en moet je in veel dingen energie steken, te beginnen met welke trouwjurk je wilt. Het is heel normaal de wens te hebben om in een goede vorm je opwachting te maken, en met een jurk waarin deze schoonheid ook terugkomt. Voor veel mensen betekent dit dat zij niet op de kosten letten voor die dag. Trouwjurken kunnen echt voorbij de duizend euro gaan en in ieder geval veel duurder zijn dan de prijzen van normale kleding. De 32-jarige Jillian Lynch is een van die bruiden die er niet in mee gaan om zoveel geld uit te geven aan een jurk die ze maar een keer dragen. Ze verraste mensen op het internet met haar keuze voor een uiterst goedkope en toch prachtige trouwjurk

via TikTok / jilly_lynch

Advertisement
TikTok / jilly_

TikTok / jilly_

Jillian Lynch wilde perfect zijn op haar bruiloft maar wilde ook niet een fortuin uitgeven aan een jurk die ze maar een keer zou dragen. De jongedame kocht dus maar een veel goedkopere jurk maar eentje die dan wel haar schoonheid goed liet uitkomen op zo'n speciale dag. Jillian startte dus een zoektocht in heel Ohio naar de "perfecte" jurk in winkeltjes met gebruikte kleding, net zo lang totdat ze datgene gevonden had wat bij haar paste. In haar video op TikTok die nu viraal is gegaan laat de toekomstige bruid trots haar aankoop zien. Het is een ivoor gekleurde, zeer elegante jurk, die slechts 3.64 euro kostte.

Echt een koopje vind je ook niet?

Ook bijpassende schoenen zijn gekocht met het doel om te besparen: 8 euro!    

Advertisement
TikTok / jilly_

TikTok / jilly_

"Echt hoor, bruiden betalen duizenden dollars om er goed uit te zien met zo'n witte onderjurk, echt een koopje hoor, denk ik" merkte een gebruiker op en feliciteerde haar. En, het is ook nog eens zo dat de jurk die ze voor minder dan vijf euro kocht; het originele kaartje zat er nog aan, kwam in alle opzichten overeen met een model dat online werd aangeboden voor 213 euro.

Jillian heeft enkele details moeten aanpassen aan de jurk waardoor ze extra moest betalen maar het totaalbedrag is niet eens in de buurt gekomen van wat een jurk kost die is vermaakt in een atelier.

Dus, ben jij het er ook mee eens dat je niet een fortuin uitgeven moet aan trouwkleding?

Advertisement