Ze nodigen per ongeluk een onbekende uit voor het feest van hun dochter die op komst is: ze krijgen een cadeau van haar

Janine image
door Janine

13 Juli 2022

Ze nodigen per ongeluk een onbekende uit voor het feest van hun dochter die op komst is: ze krijgen een cadeau van haar
Advertisement

Niet zelden gebeurt het dat je oproepen en berichten ontvangt van verkeerde of onbekende nummers, maar in de meeste gevallen worden deze fouten genegeerd of met de nodige ironie aangegaan. Zelden vertaalt zo'n misser zich in een nieuwe vriendschap met een volslagen onbekende, maar dat is precies wat er onlangs gebeurde met een vrouw uit Indiana, VS. Mevrouw Angela White heeft namelijk een uitnodiging ontvangen voor een babyshower, een feest om de komst van een baby te vieren, zonder echter de toekomstige ouders te kennen, afkomstig uit Californië.

via Western Journal

Advertisement

Here is the blanket we sent to Candace and David and their sweet baby girl 💝

Pubblicato da Brayve Blanket Co. su Giovedì 30 giugno 2022

Angela realiseerde zich meteen dat de uitnodiging die ze via een sms ontving per ongeluk was gearriveerd, maar ze kon de gedachte om niet iets leuks te doen, niet uit haar hoofd krijgen. "Elke keer als ik erover nadacht, zei ik tegen mezelf: ik kreeg dat bericht niet toevallig. Ik weet niet waarom, maar ik was ervan overtuigd dat er een reden was waarom ik dat bericht kreeg en de uitnodiging voor dat feest”, zei Angela.

Het leek een teken van het lot, vooral omdat de vrouw, die de vrouw is van een militair, een bedrijf runt genaamd "Brayve Blanket Co.", waar ze hele zachte wollen dekens maakt en verkoopt. Wat is een betere manier om de komst van een nieuwe baby te vieren door ze er een te sturen? "Ik kon dat gevoel niet laten verdwijnen, dus maakte ik de deken en stuurde het naar de toekomstige ouders", vervolgde Angela.

Advertisement

Toen het stel - Candace Countryman en David Amastae - het pakket per post ontving, dachten ze dat het afkomstig moest zijn van verre familieleden in Indiana. "Mijn stiefvader stuurde me een bericht met een foto van een aan mij geadresseerd pakket dat bij hen thuis was aangekomen", zei Candace.

"Het is raar omdat ik geen idee had wie 'Angela' was, maar aangezien het retouradres in Indiana was, waar we familieleden hebben, dacht ik dat iemand van de familie een cadeau had gestuurd voor Luna, de baby die op komst was. Ik zei tegen mijn moeder om de doos te openen. Er zat een deken in voor Luna. Toen opende mijn zus de deken en zag dat er een kaartje aan vast zat." Mevrouw Angela had namelijk een wenskaart bijgevoegd waarop ze hen feliciteerde met de gelukkige gebeurtenis en uitlegde dat zij de toevallige ontvanger was van de uitnodiging via sms voor het welkomstfeestje voor het kleine meisje.

Onder de indruk van dit genereuze gebaar, spoorde Candace de vrouw onmiddellijk op om vriendschap te sluiten. Kort daarna deelde ze de bizarre episode in een recensie van Angela's bedrijf, Brayve Blanket Co., op een Facebook-pagina, die uiteraard positief was.

Het lot heeft een vreemde manier om mensen te verbinden, nietwaar?

Advertisement