Ze gaat naar het ziekenhuis omdat ze denkt nierstenen te hebben, in werkelijkheid is ze zwanger: ze bevalt een paar minuten later

Janine image
door Janine

11 Juli 2022

Ze gaat naar het ziekenhuis omdat ze denkt nierstenen te hebben, in werkelijkheid is ze zwanger: ze bevalt een paar minuten later
Advertisement

Tegenwoordig lijkt het echt moeilijk te geloven dat je een zwangerschap kunt voortzetten zonder zelfs maar te beseffen dat je zwanger bent, maar het is niet zo zeldzaam om over zulke getuigenissen te lezen. Kayla, die zichzelf "mamafusti" noemt op TikTok, plaatste een video op het bekende platform waarin ze beweerde naar het ziekenhuis te zijn gegaan voor een probleem dat ze toeschreef aan nierstenen en waar ze in plaats daarvan ontdekte dat het om iets heel anders ging. De pijn die ze ervaarde, was in feite geen nierprobleem, maar het feit dat de vrouw in de 38e week van de zwangerschap was.

via TikTok / mamafusti

Advertisement
Tik Tok screenshot / mamafusti

Tik Tok screenshot / mamafusti

Kayla was niet klaar om dergelijk nieuws te horen, hoewel haar pijn gelukkig niet te maken had met een gezondheidsprobleem. Ze kon het natuurlijk niet weten toen ze op een dag, terwijl ze aan het werk was, een stekende pijn ter hoogte van haar maag voelde. Zelf had ze de veronderstelling geopperd dat ze nierstenen had, via een online zoekopdracht waarin ze perfect de opgesomde symptomen herkende. Na een echografie in het ziekenhuis, vreesde Kayle dat haar situatie zeer ernstig was, te oordelen naar de uitdrukkingen van de artsen. Maar gelukkig had ze het mis.

Kayla was zwanger, en alsof dat nog niet genoeg was, stond ze op het punt te bevallen. Na een paar minuten beviel de vrouw van een mooi en gezond meisje. Zowel de moeder als het kleine meisje hadden geen gezondheidsproblemen en alles verliep goed, al was Kayla's schok groot. Een gebeurtenis die zo onverwacht en ongelooflijk was dat de vrouw werd herenigd met de vader van het kleine meisje, van wie ze een paar maanden eerder had besloten te scheiden. Nu is het stel weer samen, in verwachting van het tweede kind!

Advertisement

Van haar tweede zwangerschap was Kayla ruim van tevoren op de hoogte:

Van haar tweede zwangerschap was Kayla ruim van tevoren op de hoogte:

Tik Tok screenshot / mamafusti

Maar waarom had Kayla niets gemerkt? De vrouw legde uit dat ze, lijdend aan polycysteus ovariumsyndroom, er niet veel gewicht aan had gegeven toen ze niet ongesteld werd. Bovendien was ze enkele maanden voor de geboorte van haar eerste dochter begonnen met het slikken van de anticonceptiepil, waaraan ze de daaruit voortvloeiende gewichtstoename had toegeschreven.

Het is zeker niet zo gebruikelijk om zwanger te worden zonder het te beseffen, en bij de eerste verdachte symptomen zou je wat onderzoek moeten doen. We zijn in ieder geval blij dat Kayla niet alleen geen gezondheidsproblemen heeft gehad, maar dat deze vreemde gebeurtenis haar heeft samengebracht met haar man, met wie ze nu een prachtig gezin vormt. Veel geluk!

Advertisement