Ze maakt het huis 3 weken niet schoon in de hoop dat haar man een vinger uitsteekt, maar hij trekt in bij zijn moeder

Janine image
door Janine

13 Juli 2022

Ze maakt het huis 3 weken niet schoon in de hoop dat haar man een vinger uitsteekt, maar hij trekt in bij zijn moeder
Advertisement

In een relatie moet je de taken altijd verdelen volgens je capaciteiten en vaardigheden, zonder absurde excuses te vinden om het meest saaie en vermoeiende huishoudelijk werk te vermijden. De zorg voor het huis zou een aspect moeten zijn dat voor beide echtgenoten belangrijk is, hoewel het meestal de vrouw is die er het meest voor zorgt om alles op orde te houden. Het is in ieder geval goed dat er een verdeling is van huishoudelijke taken, ook om onnodige wrok tussen man en vrouw te voorkomen. Een vrouw daarentegen besloot haar man een lesje te leren, die nooit een vinger in huis uitstak om te helpen en die haar "lui" bleef noemen vanwege de inefficiënte manier waarop ze het huis schoonmaakte. De vrouw, "mrsmessytiktok" op TikTok, wilde de wereld laten zien wie van de twee echt de luie is.

via TikTok / mrsmessytiktok

Advertisement
TikTok / mrsmessytiktok

TikTok / mrsmessytiktok

Hoe kun je van een man verwachten dat hij schoonmaakt? Drie weken lang de verantwoordelijkheid voor het hele huis in zijn handen geven. Om eerlijk te zijn, is er zelfs op deze manier geen zekerheid dat het huis daadwerkelijk wordt schoongemaakt. De video van mrsmessytiktok bewees dit, die besloot de kaarten op tafel te leggen, nadat haar man haar er steeds van beschuldigde niet efficiënt schoon te maken. De vrouw besloot daarom haar man de verantwoordelijkheid voor het huis toe te vertrouwen en drie weken lang te vermijden om schoon te maken: denk je dat de man ooit heeft afgestoft of gestofzuigd? Na 21 dagen van verwaarlozing was het huis een ramp geworden en besloot de man om voor een paar dagen bij zijn moeder in te trekken.

Advertisement
TikTok / mrsmessytiktok

TikTok / mrsmessytiktok

Allereerst lijkt de relatie tussen de twee ​​er echt een van die van de jaren vijftig, toen de vrouw de exclusieve taak kreeg om voor het huis en de kinderen te zorgen. De vrouw in kwestie werkt echter net als iedereen buitenshuis en klaagt nooit als ze gedwongen wordt het huis schoon te maken; natuurlijk wil ze graag dat haar man een bijdrage levert en daarom heeft ze besloten om dit kleine "sociale experiment" uit te voeren. Helaas lijkt het experiment niet succesvol te zijn geweest, aangezien de echtgenoot er zelfs de voorkeur aan heeft gegeven het huis uit te gaan in plaats van zijn mouwen op te stropen om schoon te maken.

TikTok / mrsmessytiktok

TikTok / mrsmessytiktok

Aan het einde van de clip zegt de vrouw dat ze "blij" is met de afwezigheid van haar man: nu kan ze het huis opruimen en ervan genieten met haar zoontje. De opmerkingen ontbraken niet van mensen die de vrouw uitnodigden om van haar man te scheiden: “Meid, ik denk dat het tijd is om de echtscheidingspapieren te ondertekenen", schreef een gebruiker, terwijl een ander eraan toevoegde: "Als je je gelukkig voelt als je man niet thuis is, is dat geen goed teken." Dat is het inderdaad niet, maar wat zou je deze vrouw aanraden? Zou het niet verdelen van de huishoudelijke taken volgens jou een reden kunnen zijn voor een flinke ruzie?

Advertisement