Ze vindt geen oppas en besluit haar zoon mee te nemen als begeleider naar het eindejaarsbal

Janine image
door Janine

14 Juli 2022

Ze vindt geen oppas en besluit haar zoon mee te nemen als begeleider naar het eindejaarsbal
Advertisement

De geboorte van een kind is een mengeling van vreugde en verantwoordelijkheden en is soms plotseling en onverwacht: het komt voor dat je op zeer jonge leeftijd ouders wordt, maar dit betekent niet dat deze ervaring noodzakelijkerwijs als een te grote "last" moet worden ervaren. Een prijzenswaardig voorbeeld is Melissa McCabe, een jonge moeder uit Tranmare, in Merseyside, Engeland. Haar naam circuleert op verschillende sociale netwerken nadat ze zei dat ze haar zoon Arthur had uitgekozen als begeleider naar het schoolbal nadat ze geen oppas voor hem kon vinden.

via NYPost

Advertisement
TikTok/ melissaabby14

TikTok/ melissaabby14

Het meisje beviel op 15-jarige leeftijd en heeft sindsdien haar leven gewijd aan het opvoeden van het kind als alleenstaande moeder. Melissa onthulde op TikTok dat ze besloot om naar het bal te gaan in het gezelschap van haar zoontje als haar begeleider, en maakte een video met lieve filmpjes van het stel in avondkleding. In detail zei de jonge vrouw: "Iedereen gaat naar het bal met hun vriendje, terwijl ik mijn grootste zegen meebracht". De video, die 1,6 miljoen views kreeg, werd overspoeld met positieve reacties van gebruikers die Melissa prezen omdat ze de "beste moeder" was en Arthur "schattig" noemden.

Het is echter de moeite waard eraan te denken dat de jonge moeder niet altijd positieve opmerkingen van mensen ontving. "Toen ik erachter kwam dat ik zwanger was, was ik natuurlijk nog heel jong. Het was moeilijk omdat iedereen me vertelde dat ik mijn leven aan het verpesten was en dat ik mijn studie niet zou afmaken. Veel mensen maken opmerkingen als ik met hem de deur uitga", vertelde de jonge moeder. "Mensen denken vaak dat hij mijn broertje is en als ik ze vertel dat hij mijn zoon is, verandert hun houding volledig. Vooral ouderen vinden het walgelijk omdat hun denken natuurlijk traditioneel is: eerst trouwen, dan kinderen", voegde ze eraan toe.

Advertisement
TikTok / melissaabby14

TikTok / melissaabby14

Gelukkig laat ze zich niet afschrikken door het oordeel van anderen en blijft ze schattige beelden van haar en haar zoon delen op TikTok. Daarnaast besloot ze zich in te schrijven aan de universiteit om te studeren aan de Faculteit Volksgezondheid en Sociale Bijstand.

"Mijn onderdirecteur en in het bijzonder mijn mentor hebben me hierin gesteund", zei het meisje. "Zij zijn de mensen die me hebben geholpen om de moeilijke momenten van het moederschap te overwinnen".

Advertisement