Deze oma studeerde af op haar 84e: het was haar grootste wens - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze oma studeerde af op haar 84e: het…
Ze gaat de uitdaging aan en tilt 120 kg op en schokt alle mannen in de sportschool: Ze scheert haar oksels niet en gebruikt geen deodorant:

Deze oma studeerde af op haar 84e: het was haar grootste wens

25 Juli 2022 • Door Janine
1.511
Advertisement

We hebben allemaal dromen die jarenlang opgesloten blijven in het doolhof van onze verlangens, misschien overspoeld door de verantwoordelijkheden of obstakels waaraan het leven ons onderwerpt. Toch mogen we nooit denken dat het "te laat" is om een ​​mijlpaal te bereiken die we belangrijk vinden. Mevrouw Irma Gloria Esquivel, een 84-jarige oma uit Nuevo León, in Mexico, begreep dit heel goed: deze vrouw is het bewijs dat er geen leeftijd is om een baccalaureaat te behalen.


De oudere vrouw haalde trots haar diploma op in het Centro de Bachillerato Tecnológico Agropecuario in de stad Ejido Tepehuaje, vergezeld van haar familie, kleinkinderen en klasgenoten, decennia jonger. Tijdens de ceremonie ontving ze de lof van de plaatselijke burgemeester, Cosme Leal, die was uitgenodigd voor het evenement en enkele woorden aan haar opdroeg.

"Alle inspanningen worden beloond en dit diploma is een voorbeeld dat ons motiveert om geen excuses te zoeken om te studeren, want er is geen leeftijd om onze dromen te realiseren. Ik spreek al mijn bewondering uit voor mevrouw Irma, omdat ze een voorbeeld is voor iedereen", becommentarieerde de eerste burger.

Kleindochter Albis Davila wilde ook trots en bewondering uiten voor de toewijding en vasthoudendheid van haar grootmoeder. "We zijn erg trots op haar, ze is erin geslaagd om een van haar doelen te bereiken en we zijn gelukkig getuige te zijn geweest van haar succes. Ze is een voorbeeld om te volgen. We zouden allemaal nooit onze doelen moeten opgeven", zei ze in een post op Facebook.

Advertisement

De foto's van het succes van Esquivel gingen viraal op sociale netwerken en wekten verschillende emoties op bij gebruikers. "Een pluim voor deze prachtige vrouw die ons een prachtige levensles heeft geleerd: het is nooit te laat om te leren!", schreef een gebruiker. "Gefeliciteerd! Een voorbeeld om te volgen, een model van inspiratie voor al diegenen die het nog niet hebben geprobeerd omdat ze denken dat er geen tijd meer is, de waarheid is dat zolang je echt wilt, het altijd het juiste moment zal zijn", merkte een ander op.

En ook wij sluiten ons aan bij het koor van complimenten en wensen mevrouw Irma het allerbeste.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt