Deze moeder zorgt voor 37 kinderen en onthult haar routine: "Mijn dag begint om 4 uur 's ochtends"

Janine image
door Janine

21 Juli 2022

Deze moeder zorgt voor 37 kinderen en onthult haar routine: "Mijn dag begint om 4 uur 's ochtends"
Advertisement

Ouder zijn kan veel tijd wegnemen van alle andere activiteiten waarbij je niet voor je kind hoeft te zorgen, maar het is zeker een geweldig gevoel om een ​​ander levend wezen op te voeden. Maar als je denkt dat fulltime moeder zijn, met een baan en een huishouden, vermoeiend is, moet je misschien het verhaal lezen van Tusayiwe Mkhondya, een 23-jarige vrouw dat behalve dat ze alleenstaande moeder werd op 18-jarige leeftijd, nu verantwoordelijk is voor 37 kinderen. Je leest het goed: de jonge vrouw is moeder van 37 kinderen in de leeftijd van 5 maanden tot 16 jaar. Op haar TikTok-account legt ze uit hoe haar dagelijkse routine in elkaar zit.

via NY Post

Advertisement
TikTok / tusaiweyana

TikTok / tusaiweyana

Tusayiwe Mkhondya is een jonge moeder die, na het openen van een familiehuis voor weeskinderen in Malawi, moeder werd van al diegenen die het risico liepen geen gelukkige jeugd te hebben. De 23-jarige richtte de organisatie You are not alone (YANA) op om kinderen die de pech hebben achtergelaten te worden een veilige en comfortabele plek te bieden.

Tusayiwe's dag begint om 4 uur 's ochtends, wanneer ze begint met het bereiden van eten voor alle kinderen. Haar inzet is maximaal: "Ik probeer ze onderwijs, vorming en vaardigheden te geven", legt de jonge vrouw uit, "Ik ben de enige die kookt voor kinderen onder de 5 jaar en elk van hen heeft zijn behoeften in de ochtend”. Alle kinderen gaan om 19.00 uur naar bed, maar voor deze jonge moeder eindigt de dag dan nog niet, omdat veel van haar "kinderen" 's nachts wakker worden omdat ze moeten eten.

Advertisement
TikTok / tusaiweyana

TikTok / tusaiweyana

"Ik moet ze voeden, luiers verschonen en me klaarmaken voor het werk en de volgende dag", legde de onvermoeibare vrouw uit.

Het beheren van een familiehuis is helemaal niet eenvoudig, maar het lijkt erop dat deze jonge vrouw haar best doet en slaagt in haar opzet. Het is niet verrassend dat de jonge vrouw door alle gebruikers werd geprezen en gewaardeerd voor haar harde werk: "Je doet iets geweldigs voor hen allemaal! Ga zo door!".

TikTok / tusaiweyana

TikTok / tusaiweyana

Tusayiwe Mkhondya twijfelt niet aan haar inzet en herhaalde een zeer belangrijk concept: "Kinderen mogen zich nooit alleen voelen. Sommigen zijn wees, anderen hebben maar één ouder, weer anderen hebben beide ouders, maar zijn door hen in de steek gelaten". En daarom heeft de jonge vrouw deze organisatie opgericht. Complimenten voor deze geweldige vrouw!

Advertisement