Zijn vrouw is ziek, maar hij moet werken: klanten kopen al zijn producten zodat hij eerder kan sluiten (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

30 Juli 2022

Zijn vrouw is ziek, maar hij moet werken: klanten kopen al zijn producten zodat hij eerder kan sluiten (+ VIDEO)
Advertisement

Wanneer het leven ons voor moeilijke momenten plaatst en het niet gemakkelijk is om ze onder ogen te zien, zijn er gelukkig altijd mensen die de juiste hulp weten te geven en op de een of andere manier bijdragen aan het herstel van gebeurtenissen. Een beetje zoals gebeurde met John Chhan, een 62-jarige man die door een plotseling gezondheidsprobleem van zijn vrouw alleen de familiewinkel moest beheren en daardoor kon hij minder tijd doorbrengen met zijn vrouw.

Dit is waar zijn klanten tussenbeide kwamen en iets buitengewoons deden. Laten we het samen bekijken.

via CBS News

Advertisement
 CBS Los Angeles/Youtube

CBS Los Angeles/Youtube

John en Stella waren 30 jaar samen, zowel in het leven als in het werk, een kruidenierswinkel waar ze verschillende banket- en bakkerijproducten verkochten. Een klein bedrijf dat heel bekend is, gewaardeerd en bezocht door alle inwoners van het gebied. Reden waardoor de meeste klanten dol op hen waren en, het paar goed kennende, realiseerden ze zich meteen dat er iets mis was toen Stella plotseling niet meer op het werk verscheen.

Toen ze haar man ernaar vroegen, ontdekten de bewoners dat de vrouw een gezondheidsprobleem had en een tijdje niet zou kunnen werken. Daarom kwam iedereen in actie om een ​​inzamelingsactie te starten, om de man de kans te geven minder tijd op zijn werk door te brengen en meer uren met zijn vrouw. Maar hij, zich ervan bewust dat hij genoeg spaargeld had, dat hij meer dan 30 lange jaren van hard werken had verzameld - en misschien ook een beetje uit trots - sloeg het aanbod af en besloot door te gaan met zijn gebruikelijke werkuren.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Een beslissing die niet volledig werd geaccepteerd door de trouwe klanten die, vastbesloten om iets te doen voor de twee vriendelijke mensen, het eens werden om alle producten te kopen die John elke dag produceerde, waardoor hij de kans kreeg om eerder te sluiten. Daarbij zou de winkel niet meer open zijn van 4 uur 's ochtends tot 2 uur 's middags, maar tot 12 uur, wanneer de eigenaar zich bij Stella kon voegen.

"Het zijn zulke lieve en hardwerkende mensen," zei een vaste klant. "Ik dacht dat als genoeg mensen elke ochtend veel donuts kochten, John vroeg zou kunnen sluiten en naar zijn vrouw zou kunnen gaan." Een zeer altruïstisch initiatief dat viraal ging op internet en de winkel van Chhan zo bekend maakte dat, toen de vrouw terugkeerde na een periode van herstel, ze werden geïnterviewd en dit ontroerende verhaal vol goedheid konden vertellen.

Als er meer mensen waren zoals deze klanten, en er meer vrijgevigheid en vriendelijkheid zou zijn, zou de wereld een betere plek zijn, denk je ook niet?

Advertisement