Ze ontmoet een man op internet en trouwt met hem: 10 maanden na de bruiloft ontdekt ze dat haar man in werkelijkheid een vrouw is

Janine image
door Janine

26 Juli 2022

Ze ontmoet een man op internet en trouwt met hem: 10 maanden na de bruiloft ontdekt ze dat haar man in werkelijkheid een vrouw is
Advertisement

In het leven staat het onverwachte altijd om de hoek, dat weten we maar al te goed. Of het nu in het werk, in vriendschappen, in het gezin of in romantische relaties is, het kan gebeuren dat je evaluatiefouten maakt en mensen vertrouwt die het niet verdienden. Soms kan het gebeuren dat je naar een persoon kijkt met verliefde of bewonderende ogen, maar dan besef dat je een fout hebt gemaakt omdat hij of zij totaal anders blijkt te zijn dan we dachten.

Helaas overkwam dit de vrouw over wie we je willen vertellen. Een jonge bruid die haar ogen moest openen voor haar man en een beslist verontrustende waarheid moest accepteren: hij was in werkelijkheid geen man, maar een vrouw. We vertellen je wat er is gebeurd.

via The Sun

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

De hoofdpersoon van dit verhaal is een 22-jarige vrouw die een man ontmoette via een datingapp en al na 3 maanden daten, trouwden de twee. Liefde op het eerste gezicht, noem het wat je wilt, feit is dat het paar nogal overhaast handelde en heeft besloten een gezin te stichten. Hij, een gevestigd chirurg en zakenman, expert in de kolenhandel, bereikte de vrouw in haar land van herkomst, Indonesië, en hier zouden ze hebben besloten te trouwen. Als je je afvraagt ​​​​wat er zo vreemd is en geen antwoord kunt vinden, onthullen we je iets meer.

Hij, die niet in staat was om de nodige documentatie te overleggen voor een normaal huwelijk, trouwde met het meisje in een geheime ceremonie, dat wil zeggen, niet geregistreerd, en vervolgens gingen ze samen voor een korte tijd in het huis wonen bij de ouders van het meisje. En volgens hen was er iets mis met de man. Ondanks bijvoorbeeld de uitstekende baan en de rijkdom die hij daarom had moeten hebben, bleef de echtgenoot voortdurend geld vragen aan zijn schoonfamilie. Zo begonnen ze steeds meer vermoedens te krijgen, wat hem verontrustte en leidde tot het besluit om met zijn vrouw naar Sumatra te verhuizen.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Hier kwam na 10 maanden huwelijk de waarheid aan het licht. Toen de ouders van de 22-jarige niets meer van hun dochter hoorden, maakten ze zich zorgen en vroegen om tussenkomst van de politie. Eenmaal opgespoord bleek de man niet echt te zijn wie hij beweerde te zijn, maar een vrouw. Een persoon die, om onduidelijke redenen, de boel had opgelicht, wat de familie van de jonge vrouw ongeveer £16.000 heeft gekost.

Een verhaal dat absurd is en dat zowel de vrouw als haar familie sprakeloos heeft gemaakt, evenals de vele internetgebruikers die het verhaal lazen.

Soms vertrouwen we de verkeerde persoon, maar we hoeven ons niet schuldig te voelen als iets dergelijks ons overkomt. Hij gaf haar een goed gevoel, zonder dat ze ook maar de minste twijfel had. Maar van fouten kun je leren en zelfs de meest negatieve ervaring kan ons helpen en ons verder laten gaan.

Advertisement