Een echtpaar dat altijd heeft gehuurd, koopt "het huis van hun dromen" na het winnen van €4 miljoen in de loterij

Janine

14 Augustus 2022

Een echtpaar dat altijd heeft gehuurd, koopt
Advertisement

Er wordt vaak gezegd dat "geld niet gelukkig maakt" en misschien is het waar, maar het kan veel problemen oplossen. Gelukkig zien minder welgestelde mensen altijd het glas halfvol en glimlachen ze om het weinige dat ze hebben, maar als het geluk eindelijk op hun deur klopt, kunnen ze niet anders dan exploderen van vreugde: dit is wat er met een Engelse moeder is gebeurd, die op haar 58e verjaardag een onvergetelijke dag beleefde na het winnen van een miljonairsbedrag in de Nationale Loterij EuroMillions.

via BBC

Advertisement

Pixabay - Not the Actual Photo

Helen Kuchczynski, financieel administrateur uit Morecambe, Lancashire, Engeland, had de vijf belangrijkste nummers plus het speciale nummer op een online lot van EuroMillions. De volgende ochtend ontving Helen een e-mail van de Nationale Loterij die haar meldde dat ze iets gewonnen had.

Helen kon het niet geloven toen ze het bericht zag dat ze zo'n €4 miljoen had gewonnen, dus vroeg ze haar 21-jarige dochter om het te controleren. "Ze keek ernaar, deed een update van de app, deed dat opnieuw, en wendde zich uiteindelijk tot mij en zei kalm: 'Mam, ik denk dat het echt is, je moet het nummer bellen.' Het enige probleem was dat de telefoonlijnen op dat moment 's ochtends niet open waren, dus we brachten de volgende 20 minuten door met het drinken van eindeloze kopjes koffie, lachend met elkaar en denkend aan wat mijn man Lee zou zeggen!”, vertelde Helen.

Zodra de overwinning bevestigd was, belde Helen haar man om het goede nieuws te delen. "Als vrachtwagenchauffeur vertrek ik op maandag om 03.30 uur en kom ik op vrijdagavond thuis, dus we hebben veel van de ups en downs van ons leven via de telefoon gedeeld", zei Lee, 58 jaar, "Maar het is een telefoontje dat ik voor altijd zal onthouden. Helen vertelde me dat ze goed nieuws had, maar dat ik moest stoppen omdat het schokkend zou kunnen zijn. Te horen krijgen: 'We hebben €4 miljoen gewonnen met de Nationale Loterij' was zeker goed nieuws, maar ook schokkend!" bevestigde de echtgenoot van de vrouw.

Pixabay - Not the Actual Photo

Het stel, dat al 24 jaar getrouwd is, bleef ongelovig en bescheiden bij hun eerste aankopen. "Mijn eerste aankoop als miljonair was twee zakken kattenbakvulling, terwijl Lee investeerde in een nieuwe rugkrabber, ik weet niet zeker of het een uitspatting was!” grapte Helen. Daarna was de meest opwindende gedachte die bij het paar opkwam het kopen van een huis. De twee hebben hun hele leven gehuurd en konden eindelijk het huis van hun dromen kiezen.

De vrouw grapte dat haar verjaardag dit jaar "een beetje spannender was dan de gebruikelijke Chinese afhaalmaaltijden waar ik me elk jaar aan overgeef". Helen is niet van plan haar baan op te geven, maar Lee heeft besloten met pensioen te gaan als vrachtwagenchauffeur en kocht de auto die hij altijd al wilde hebben, een Audi RS4 Avant. Helens winnende nummers waren 14, 18, 24, 25, 50 en 6. "We hopen dat we niet veranderen als mensen, en dat we gewoon kunnen gaan zorgen voor onszelf en de mensen van wie we houden", zei het echtpaar.

Wat zou jij doen met een winst van €4 miljoen?

Advertisement