Ze stelen en vernielen de rolstoel van een 34-jarige: "ze wilden een ritje maken, ze beroofden me van mijn benen"

Janine

26 Augustus 2022

Ze stelen en vernielen de rolstoel van een 34-jarige: "ze wilden een ritje maken, ze beroofden me van mijn benen"
Advertisement

Het zal velen van ons zijn overkomen om uit de eerste hand slechte ervaringen te beleven, momenten in het leven waarvan het beter zou zijn geweest als ze nooit hadden plaatsgevonden. Soms worden we geraakt door gebaren van andere mensen die dwaas, nutteloos en absoluut zinloos blijken te zijn.

De jonge vrouw waar we het over willen hebben, bevindt zich in een dergelijke situatie. Door een grap die misging, werd ze beroofd van een fundamenteel object om vooruit te komen in het dagelijks leven: haar rolstoel. We leggen uit wat er is gebeurd en waarom.

via Open

Advertisement

Trova sempre qualcosa a cui brindare 🧡

Pubblicato da Clemy Spinelli su Domenica 24 aprile 2022

De jonge hoofdpersoon van dit verhaal is Clemy Spinelli, een 34-jarige vrouw die al langere tijd naar een Toscaanse stad is verhuisd om archeologie te studeren. Clemy is gehandicapt en om zich door de smalle straatjes van Siena te kunnen verplaatsen, heeft ze haar vertrouwde elektrische rolstoel nodig. De laatste stond centraal in de onaangename episode waarbij de vrouw betrokken was.

Terwijl ze de stad uit was, had ze de rolstoel bij een buurvrouw achtergelaten. Tot nu toe allemaal normaal, als een groep mensen er maar niet aan had gedacht om het object te stelen om er "een ritje in te maken". Het meisje zei in een interview dat het niet de eerste keer was. Bij verschillende gelegenheden heeft ze te maken gehad met dwaze gebaren van vreemden die, ongeacht het belang van dit vervoermiddel, besloten het mee te nemen, misschien om een ​​saaie avond leuk te maken.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

In een bericht op sociale media zei de vrouw: "Het was de ergste nacht van mijn leven. Ik werd gecontacteerd door de politie en ze vertelden me dat mijn rolstoel in zeer slechte staat was. Ze hadden me opnieuw van mijn benen beroofd - ging ze verder - maar ze haalden me niet naar beneden. Ik heb de wens niet verloren om te vechten tegen degenen die zich slecht gedragen tegenover gehandicapten”. Een belangrijke boodschap die door het hele web werd gedeeld en die opnieuw de aandacht heeft gevestigd op zo'n delicaat onderwerp.

In onze samenleving is het niet zeldzaam om mensen te ontmoeten die respectloos, oppervlakkig en onoplettend zijn tegenover de problemen van anderen. Er is weinig voor nodig om de situatie te veranderen en een minimale inzet van iedereen om het dagelijks leven minder belastend te maken. Dus laten we ons inzetten en dat kleine gebaar maken dat een verschil kan maken. Laten we nadenken over de gevolgen voordat we iets doen en de wereld zal een betere plek worden voor iedereen.

Advertisement