Ze erft 12 miljoen dollar met als voorwaarde om een baan te zoeken, maar weigert: “Ik ben een miljonair zonder geld” - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze erft 12 miljoen dollar met als voorwaarde…
Zijn vrouw wordt ziek en artsen raden aan om zich in het ziekenhuis op te laten nemen: hij laat haar niet in de steek maar ze reizen om de wereld te ontdekken Hij reist 6.000 km om de liefde van zijn leven te ontmoeten: ze komt niet opdagen op de afspraak

Ze erft 12 miljoen dollar met als voorwaarde om een baan te zoeken, maar weigert: “Ik ben een miljonair zonder geld”

01 Augustus 2022 • Door Janine
34.621
Advertisement

Kun je altijd blut zijn terwijl je een rijke erfgename bent? Blijkbaar wel, maar het heeft niets te maken met het hebben uitgegeven van al het geld van de erfenis. Clare Brown heeft recht op $12 miljoen, een fortuin dat haar is nagelaten door haar overleden vader, maar heeft er geen toegang toe omdat ze weigert te voldoen aan de enige voorwaarde van zijn wil: een vaste baan vinden. Ondanks de rijkdom van de familie, wilde Clare's vader altijd dat zijn dochter een baan zou vinden en zou bijdragen aan de ontwikkeling van de samenleving, maar de vrouw heeft altijd geweigerd, ook vanwege haar gezondheidsproblemen. Daarom noemt ze zichzelf een "miljonair".


De vrouw beweert een ernstig aandachtstekort te hebben waardoor ze niet kan voldoen aan de voorwaarden van haar vader: "Ik kan er niets aan doen. Geef me wat rechtmatig van mij is. Ik lijd. Kun je alsjeblieft stoppen met het 'ik moet een baan zoeken'-ding? Dat zal nooit gebeuren”. Clare Brown woont in Mount Druitt, een van de westelijke buitenwijken van Sydney, met haar vrouw en dochter, maar is constant blut ondanks de enorme erfenis die haar vader heeft nagelaten. "Ik begrijp waarom deze mensen willen dat ik een functionerend lid van de samenleving ben, maar je moet naar mijn diagnose kijken en beseffen dat dit niet gaat gebeuren", zegt Clare, "Ik zal niet leren autorijden omdat ik ADHD heb (Aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit)... Ik heb de aandachtsspanne van een mug”, concludeerde ze. Maar haar familie gelooft deze diagnose niet en stelt dat dit allemaal een gigantisch excuus lijkt om de wensen van Chris, de vader van de vrouw, niet in te willigen.

"We willen dat ze een baan vindt en bijdraagt ​​aan de samenleving", zei haar familie. "We zijn aan het eind van onze kracht. We hebben niets anders gedaan dan van Clare houden”. We weten niet wat de waarheid is, of Clare echt moeilijkheden heeft die haar verhinderen te werken of dat dit een excuus is om niets te doen. Om $12 miljoen af ​​te wijzen, lijkt het echter heel vreemd dat Clare een ziekte kan faken, zoals haar familie beweert.

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt