x
Serveerster in tranen lucht haar hart…
Vader van 9 kinderen met financiële problemen geeft zijn laatste £200 uit aan gereedschap: nu verdient hij 14 miljoen per jaar Deze twee mannen waren tegelijkertijd getrouwd met dezelfde vrouw zonder het te weten: nu zijn ze goede vrienden

Serveerster in tranen lucht haar hart nadat 11 mensen het restaurant zijn uitgelopen zonder de rekening van $220 te betalen

03 Augustus 2022 • Door Janine
4.567
Advertisement

Werken in de horeca kan veel voldoening geven, maar in sommige gevallen ook grote teleurstelling. Het harde werk van de ober, bijvoorbeeld, brengt momenten van wanhoop met zich mee, vooral wanneer klanten niet bereid zijn om zelfs maar een euro fooi achter te laten. In de Verenigde Staten is de situatie voor deze categorie werknemers zelfs nog kritieker, aangezien het salaris van elke ober echt afhangt van de fooien van de klanten; en als een klant de rekening niet betaalt, betalen de obers deze, in sommige gevallen. De jonge vrouw die in tranen een video op TikTok plaatste, zal echter niet worden gedwongen de rekening te betalen voor een groep mensen die tijdens haar nachtdienst in het restaurant kwamen opdagen en die zonder blikken of blozen het restaurant verlieten zonder te betalen.


De jonge hoofdpersoon van dit verhaal zat midden in haar nachtdienst toen een groep van 11 zich presenteerde om te eten. Volgens haar video op TikTok kwamen deze mensen rond vier uur 's ochtends aan bij het restaurant en bestelden ze verschillende gerechten. "Ze bestelden, aten met smaak, maar toen het erop aankwam om de rekening te betalen, ging het niet zoals gepland", legde de betraande serveerster uit.

Het meisje bracht in feite de rekening van 220 dollar naar de groep klanten, waar geen van hen voor betaalde. Deze mensen maakten misbruik van de tijdelijke afwezigheid van de serveerster, net toen ze de rekening ging klaarmaken. Toen ze terugkwam, was er niet alleen niemand, maar lag er alleen een schamele $3 op tafel, tegenover de 220. Wat de serveerster het meest schokte, was natuurlijk niet de fooi, maar het feit dat de klanten niet hun rekening hadden betaald.

"Ik hoop dat jullie veilig en wel thuis zijn”, schreef de jonge vrouw om stoom af te blazen, "maar jullie je wel schuldig voelen. Jullie zijn slechte mensen, zulke dingen doe je niet”, voegde ze eraan toe. In feite is dergelijk gedrag absoluut niet toegestaan: deze 11 mensen hebben letterlijk gestolen van het restaurant waar de jonge vrouw werkt en er is geen rechtvaardiging voor dergelijk gedrag.

We hopen dat dergelijke episodes zich niet herhalen en dat deze jonge vrouw ze niet meer hoeft te bedienen tijdens haar diensten.

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt